19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Kötü gidişe son vereceğiz!

KONYASPOR'DA MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor maçının ardından Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bir günlük izin sonrası başlayan Konyaspor'da dün akşam yapılan çalışmaya kaleci Orkun Uşak katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Peter Grajciar takımdan ayrı düz koşu yaptı. Üç gruba ayrılan futbolcular dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç ve tempolu koşu çalışması yaptı. Çift kale maç sırasında pas hatası yapan oyunculara teknik direktör Ziya Doğan şınav cezası verdi.

Konyasporun tecrübeli isimlerinden Veli Acar, 2. haftadan bu yana ligde kazanamadıklarını belirtirterek, "Buna Manisaspor'u deplasmanda yenerek son vereceğiz. Manisaspor maçı yaşadığımız puan kayıpları nedeniyle daha büyük önem kazandı. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz kalmadı. İlk yarının son 7 haftasına girdik. İnşallah Manisaspor maçından alacağımız iyi bir sonuçla Konyaspor'un çıkışını hazırlayacağımıza inanıyorum. Takım arkadaşlarımızla birlikte saha içerisinde elimizden gelenin fazlasını ortaya koyarak Konya'yı mutlu edecek bir sonuçla Manisa'dan döneceğimize inanıyorum" dedi.

İlk yarının kalan haftalarında birbirinden zorlu maçların kendilerini beklediğini hatırlatan Veli Acar, "Önümüzde zorlu maçların olduğu bir gerçek. Ama sonuçta sahaya 11-11 çıkıyoruz. Büyük takım küçük takım ayrımı yapmadan biz sahada elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz. İlk yarıyı ne kadar fazla puan ile bitirebilirsek bizim için o kadar avantajdır. Biz son 7 haftada toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız. İlk yarının sonunda da yönetimimiz ve teknik heyetimiz ikinci devre için gereken tedbirleri zaten alacaklardır. Düşündüklerimizi sahaya yansıtır ve inşallah bunda da başarılı oluruz" diye konuştu.

Mehmet Sedef ise, Manisaspor ile deplasmanda oynayacakları maçta tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu dile getirdi. Takım olarak kötü bir dönemden geçtiklerini kaydeden Mehmet Sedef, "Kötü bir gidişimiz var ve buna bir şekilde dur dememiz lazım. Trabzonspor karşısında da öne geçmemize rağmen maçı kazanamadık. Nasıl istemediğimiz halde bir mağlubiyet serisinin içerisinde kendimizi bulduysak artık bir galibiyet serisine başlamamız gerektiğini biliyoruz. Maç kaybetmememiz lazım. Artık puanlara bile çok

ihtiyaç duyulan dönemlere giriliyor. İlk yarıyı ne kadar fazla puan ile bitirirsek ikinci devreye o kadar moralli başlarız. Artık eksiklerimizi giderip ve daha fazla çalışarak kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirmenin hesaplarını yapıyoruz. Manisa'ya kazanmak için gideceğiz. Moral bulmak ve üzerimizdeki kötü gidişin izlerini silmek adına acilen 3 puana ihtiyacımız var. Bunu bu kez başaracağımıza inanıyorum.Maç kaybettikçe ve kötü sonuçlar aldıkça camiamızın ve taraftarlarımızın üzüldüğünü bilmek bizi

fazlasıyla üzüyor. Moralimiz bozuk. Ama bu saatten sonra kaybedeceğimiz fazla bir şey yok. Kazanmak istediğimizi rakipten daha fazla mücadele ederek, koşarak göstermek zorundayız. Üzülmenin artık bir faydası yok. Önümüze bakıyoruz. Taraftarlarımız artık tedirgin olmasınlar. Bize daha fazla destek versinler. Bize güvensinler. İnşallah Konyaspor'u daha iyi yerlere getireceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Manisaspor karşılaşmasının ulaşım ve konaklama masrafları Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı tarafından karşılanacağı bildirildi. Konyaspor Kulübü, Bekir Duvarcı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KONYASPOR'DA MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
KONYASPOR'DA MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 14:10:00
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 15:04:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?