20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Kral Güiza istanbul'da

Fenerbahçe'nin, İspanya'nın Mallorca kulübünden transfer ettiği golcü futbolcu Daniel Güiza, İstanbul'a geldi.

Eşi ve 4 arkadaşıyla birlikte Atatürk Havalimanı'na gelen tecrübeli futbolcuyu çok sayıda basın mensubu ve bir grup Sarı-lacivertli taraftar karşıladı. Sarı-lacivertli taraftarlar uzun süre "I Love You Güiza" tezahüratlarıyla yeni transferlerine merhaba dediler.

Havalimanında FB TV'ye konuşan Güiza, Fenerbahçe'ye gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. İspanyol futbolcu ayrıca, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferinde çok büyük etkisi oduğunu da ifade etti.

Teknik direktör Luis Aragones ile çalışacağı içinde çok mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Güiza, "Aragones, futbolcusuna saygı gösteren bir teknik direktör. Onunla çalışacağım için çok mutluyum" dedi.

Kezman, Roberto Carlos ve Alex gibi tecrübeli oyuncularla oynayacak olmanın da heyecanını yaşadığını vurgulayan İspanyol oyuncu, bir an önce onların arasına katılmak istediğini dile getirdi.

Eşi ve aynı zamanda menajeri olan Nuria Bermudez ise, İstanbul hakkında çok güzel şeyler duyduğunu ifade etti.

İspanyol oyuncu yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra saat 11.30'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda düzenlenecek törenle kendisini Sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Güiza, imza töreninden sonra Fenerbahçe'nin Avusturya kampına katılacak.

BAVUL KRİZİ

Bu arada Dani Güiza, havaalanında küçük bir bavul krizi yaşadı. İspanyol golcü yaklaşık yarım saat bavullarının gelmesini bekledi. Sonunda bavullarına kavuşan Güiza, havaalanından ayrılabildi.


Geçtiğimiz sezon İspanya Ligi'nde attığı 27 golle sezonu gol kralı olarak tamamlayan Güiza, yarın saat 11:30'da kendisini 4 yıllığına Fenerbahçeli yapacak olan sözleşmeye imza atacak.

Sarı lacivertliler bu transfer için Mallorca'ya 14 milyon euro bonservis ücreti ödedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 15:31:04
Güncelleme :15 Temmuz 2008 Salı 22:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?