22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Küçücük Emre bizi dağıttı

Türkiye'nin Norveç'i 2-1 mağlup etmesi, 2008 Avrupa Şampiyonluğu'na gitmeye garanti gözüyle bakan Norveç Milli Takımı'nda ve Norveç halkında derin üzüntü ve şaşkınlıkla karşılanırken, gazeteler özellikle Emre Belözoğlu'ndan övgüyle söz etti.

VG Gazetesi, “Türklerle iki maç, 4 gol ve üç kaleci hatası” manşetiyle verdiği yazıda “Küçüçük Emre, orta sahada 25 metreden Norveç'i yıkan, dağıtan golü attı. Emre'nin belki de sadece Norveç'te değil dünyada rakibi yok. Yoluna çıkan herkesi aşmasını bildi, topu istediği gibi oynadı, oynattı, O istediğini yaptı.

Kısacası herkesten iyiydi ve oynadıkça açıldı” ifadelerini kullandı. Gazeteler ayrıca Carew'in artık futbol oynayamayacak kadar kötü olduğunu yazdı. Aften Posten gazetesinde ise Carew'in, Volkan'a kafa vurmak isterken fotoğrafı yer aldı. Fotoğrafın altında, “Türkler iyi oynayınca Carew'in sinirleri bozuldu, hıncını Volkan'dan almak istedi” sözleri yer aldı.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 06:31:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burhan ede IP: 85.96.84.xxx Tarih : 19.11.2007 19:31:22

yaa kardeşimm haginin yetişmesi değilmii değil norveç kralı gelsin fark etmezzz bizde inanç var güvenn varr allahın izniyle avrupanın tozunu dumana katarızz emre yeterrr