19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Lazaroni'ye Fatih şoku

Golcü oyuncunun Zenit’e gidecek olmasıyla sıkıntıya düşen Lazaroni, E.Martin ile Musa’nın gelişiyle rahatladı. Trabzonspor, Mehmet ile Adem’i Ankaraspor’a verdi.

TRANSFERDE hareketli saatler yaşayan Trabzonspor’da kaptan Fatih Tekke’nin Zenit Kulübü’ne satılacak olmasıyla sıkıntıya düşen teknik direktör Sebastiao Lazaroni rahat nefes aldı. Golcü oyuncunun gidişine sıcak bakmayan Brezilyalı çalıştırıcı, yönetimin dün gece operasyonuyla takıma kazandırdığı Ankarasporlu Ersen Martin ile Musa Büyük’ün transferiyle teselli buldu. Bordo mavililer, Başkent ekibine takas olarak Adem Koçak ile Mehmet Yılmaz’ı verdi.

Karadeniz ekibinin ayrıca, Ankaraspor’a Sırp sol kanat oyuncusu Djokaj’ı da verdiği öğrenildi. Yeni sezon öncesi ideal 11’ini kafasında oluşturan Lazaroni, Fatih’in ayrılacak olmasıyla planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile Tekke’nin durumu hakkında görüşen Brezilyalı çalıştırıcı, "Fatih gibi bir golcünün boşluğunu doldurmak kolay olmayacak. Ama iki taraf da böyle istiyorsa yapacak bir şey yok" dedi..
Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2006 Cuma 03:50:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?