27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

'Lider ile fark kapanacak'

Farkın kapandığını birlikte göreceğiz

Mustafa Denizli, "Lider ile Beşiktaş arasındaki puan farkının kapandığını hep birlikte göreceğiz. 26. hafta belki 1-2 hafta atabilir!" diye konuştu..

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Zirveyle Beşiktaş arasındaki farkın kapandığını hep birlikte göreceğiz" dedi. Denizli, Trabzon maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, "Bu köprünün altından çok sular geçecek. Bir rakibimizi ancak bu şartlarda elimizden kaçırabilirdik, onu başardık. Ne varsa her şey yapıldı. Söyleyecek fazla bir şey kalmıyor. Önümüzdeki haftalar bu tabloyu değiştirir. Benim takımım böyle devam ettiği müddetçe ben lige fevkalade iyimser bakarım. Puan farkının azaldığını önümüzdeki haftalarda her birlikte göreceğiz" diye konuştu. Dün idmanda basın mensuplarıyla kısa bir görüşme yapan Denizli, hep hedef gösterdiği 26. hafta için de, "Belki 1-2 hafta atabilir. Bunları söylerken takımımın hangi çizgide olduğunu düşünerek söyledim. Ben bu takıma güveniyorum. Benim kaliteli bir kadrom var" ifadesini kullandı.

"DELGADO 1-2 HAFTA SONRA"
Beşiktaş Teknik Direktörü Delgado için sorulan sorulara da, ''Hazır olsaydı dün ilk 11'de oynardı. Henüz tam olarak hazır değil. 1-2 haftaya kadar eski gücüne ulaşır" yanıtını verdi

Sabah
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 08:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?