20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

'Lig'de kolay maç yok'

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Ankaraspor karşısında oyun olarak çok iyi olmadıklarını ancak alınan galibiyetle lige güzel bir başlangıç yaptıklarını söyledi.


Ankaraspor karşısında iyi bir netice alarak lige güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten Hayrettin Hacısalihoğlu, "Rakibimiz karşısında oyun olarak sahaya istediklerimizi yansıtamadığımızı düşünüyorum. Yeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşadık. Ankaraspor karşısında iyi bir netice aldık ve lige güzel bir başlangıç yaptık. Ankaragücü karşısında bunu sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz taraftarımızın ve camiamızın yüzünü güldürecek sonuçlar almak olacak. Oyuncularımız bir arada oynadıkça ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız" dedi.


Ligde kolay takım olmadığını belirten Hacısalihoğlu, şöyle konuştu: "İlk hafta oynanan maçlar sonrası lig hakkında bir yorum yapmak doğru olmaz ancak ligde kolay takımların olmadığı görülüyor. İlk hafta çok çekişmeli ve çetin geçti. Lig yarışında rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Trabzonspor zirvede olacak ise Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefliyorsa kendi oyununu rakiplerine kabul ettiren bir yapı içinde olacağız. Zevk veren, oynadığı futbol ile beğeni toplayan ve centilmenliği ilke edinerek herkesin beğenisini kazanan bir Trabzonspor izlettirmek amacındayız."
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu dolduran taraftarlara teşekkür eden Hacısalihoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Amacımız taraftarı mutlu etmektir. Trabzon dışında yaşayan Trabzonsporlular'ın başlarının dik gezmesini sağlamaktır. Hep birlikte el ele verdiğimiz zaman geçmişte olduğu gibi bugünde birçok şeyin üstesinden gelebiliriz. Taraftarımızdan takımlarını maç bitinceye kadar desteklemelerini istiyoruz. Stadyumumuzun fiziki şartlarında yapılan değişiklik sonrası bir takım aksaklıklar meydana gelmiş olabilir bunun içinde taraftarımızdan özür diliyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 11:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?