22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Lincoln taraftarı çoşturuyor

Galatasaray, Ankaragücü ile hafta sonunda yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürürken, Brezilyalı yıldız oyuncu Lincoln, milimetrik pasları ve hareketleriyle adeta şov yaptı.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, futbolcular taktik ağırlıklı çalıştı. Feldkamp, taktik çalışma sırasında oyunu sık sık durdurarak, oyuncularına isteklerini bildirdi.

Sakatlıktan tamamen kurtulan Lincoln takımla birlikte antrenmanlara başlarken, Brezilyalı oyuncu, milimetrik pasları ve hareketleriyle adeta şov yaptı. Antrenmanda, Ümit Karan da bir rövaşata vuruşuyla taraftarlardan alkış aldı.

Antrenmana milli futbolcular da katılırken, Song çalışmada yer almadı. Sakatlıkları bulunan Mehmet Güven, Ferhat, Linderoth ve Uğur'un takımdan ayrı çalıştığı antrenmana, milli takımından dönen Bouzid de son anda katıldı, ancak koşu yapmakla yetindi.

CANAYDIN VE POLAT DA İZLEDİ
Antrenmanı, kulüp başkanı Özhan Canaydın ve başkan yardımcısı Adnan Polat da izledi.

Canaydın, çalışmayı bir süre izleyip sahadan ayrılırken, Polat'ın sonuna kadar takip etmesi dikkat çekti. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Adnan Polat, transferde yeni bir gelişmenin olmadığını belirterek, ''Adnan Sezgin, Almanya'da çalışıyor. Biz de telefon başında bekliyoruz. Yeni bir gelişme yok'' açıklamasını yaptı.

Polat, antrenmandan önce birkaç futbolcuyla görüştüğünü de belirtti.

Bu arada, kulüp başkanı Canaydın, antrenman öncesi antrenör Ahmet Akcan'dan, sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyen Lincoln ve öteki oyuncular hakkında bilgi aldı.

TÜRK BÖBREK VAKFI'NDAN MADALYA
Türk Böbrek Vakfı, antrenman öncesinde, başkan Özhan Canaydın, teknik direktör Feldkamp ve futbolculara ''İyi niyet ödülü'' verdi.

Vakıf başkanı Timur Erk, en iyi tanıtımın spor kulüplerince gerçekleştirilebileceğine dikkat çekerek, Galatasaray Kulübü'nü de organizasyonlarına verdiği destek nedeniyle ödüllendirmeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Timur Erk, futbolculara iyi niyet madalyonu verirken, başkan Canaydın ve Feldkamp'a plaket takdim etti.
Feldkamp, bu plaketi hak edecek bir şey yapmadığını ifade ederek, en kısa zamanda temasa geçip, vakfa destek vereceğini açıkladı.

Erk, futbolculardan Sabri ile de organ bağışı konusunda şakalaşırken, genç futbolcu, ''Ben gözlerimi bağışlayayım'' dedi. Bunun üzerine Erk ''Sabri ile şakalaştık, ama ilerde onun bir böbreğini alacağız'' diye espri yaptı.

Öte yandan, antrenman bittikten sonra Ümit Karan, oğlu Ümitcan ile bir süre oynadı.

Galatasaray, Ankaragücü maçının hazırlıklarını yarın akşam Ali Sami Yen Stadı'nda yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 21:39:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin çetin IP: 85.98.51.xxx Tarih : 24.08.2007 18:57:40
linkoln benim adam ben ondan başkasını sevemem ben 12 yaşındayım.doğduğumda ilk önce cimbom demişim EN BÜYÜK ULTURASLAN