18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Lincoln'den Korkmaz'a tepki

Lincoln'ün tepkisine Polat ve Korkmaz yorumu

Galatasaray'ın, Hamburg ile yaptığı UEFA Kupası 4. tur ilk maçında oyundan alınan Lincoln, hocası Bülent Korkmaz'ı tersledi.

Adnan Polat: Biz Bülent hocanın verdiği karara uyarız

"Sezon başından beri çok sakatlık yaşayarak geldik. Ama hiç ağlamadık. 11 kişi olduğumuz sürece mazeretimiz olamaz. BEnce biz burda ciddi bir avantaj yakaladı. Saraçoğlunda oynamak bizim için çok anlamlı. Ben Bülent hocayı, futbolcuları ve taraftarları kutluyorum. Lincoln ile ilgili kararı Bülent hoca verecek. Biz bu maçı burda bırakıp Trabzon maçına odaklanmalıyız. Kırmızı kart çok ağırdı" dedi.

Bülent Korkmaz: Maçın heyecanı ile yapılmış bir hareket

"Almanya'da yaşanan olay nedeniyle Alman halkına başsağlığı diliyoruz. Karşılaşma 11'e 11 oynanında dengeli oldu. Kewell'ı mecburen stoper oynatmak zorunda kaldık. Futbolun içinde bunlar var. Kewell bizi utandırmadı. Bu deplasmanda iyi bir skor. Biz zorlukların üstesinde geleceğiz. Önemli olan takım halinde mücadele etmek. Lincoln'ün tepkisi normal. Maçın heyecanı ile yapılmış birşey" dedi.

Maçın 54'üncü dakikasında yerini Mehmet Güven'e bırakan Lincoln, yavaş hareketlerle saha kenarına geldi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, oyuncusuyla konuşmak isterken, Brezilyalı oyuncu yaptığı el hareketiyle hocasını adeta tersleyerek, soyunma odasına gitti. Bülent Korkmaz'ın bu hareket nedeniyle moralinin bozulması dikkat çekti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında kırmızı kart gören Emre Aşık, gelecek hafta oynanacak rövanş maçında forma giyemeyecek.

Cezasını tamamlayan Baros ise rövanş maçında oynayabilecek.

Servet ve Emre Güngör'ün sakatlıkları nedeniyle forma giyemediği maçta, esas mevkisi sol bek olan Hakan Balta ile sol kanatta forma giyen Kewell, savunmanın ortasında oynadı.

Emre Aşık'ın 53. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından, geride kalan bölümü 10 kişi tamamlayan sarı-kırmızılı ekipte, Hakan ve Kewell stoper olarak oynamak zorunda kaldı.

BÜLENT KORKMAZ'IN YENİLGİSİ YOK

Galatasaray, yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz yönetimindeki 4. maçını da kaybetmedi.

Bülent Kormaz yönetiminde çıktığı ilk maçta Fransa'nın Bordeaux takımını UEFA Kupası rövanşında 4-3 yenen sarı-kırmızılılar, ardından Ligde Konyaspor'u deplasmanda 1-0, Bursaspor'a karşı Ali Sami Yen Stadı'nda 2-1 galip geldi. Bu gece Hamburg'la 1-1 berabere kalan Galatasaray, böylece Bülent Korkmaz yönetimindeki 4. maçında da yenilmedi.

64. DAKİKADA SAHA KARIŞTI

Karşılaşmanın 64. dakikasında sahada büyük gerginlik yaşandı.

Arda'nın bir pozisyonda kaleci Rost'a yaptığı harekete, Hamburglu oyuncular sert tepki gösterdi. Ceza sahası karışırken, yaşanan itişmelerin ardından Arda ve Boateng sarı kart gördü.

 

AA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 23:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?