26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Lincoln'e tarihi ceza

Tarihi ceza kapıda

Lincoln ne zaman dönecek?

Galatasaray'da, Eskişehirspor maçının ardından futbolculara verilen 2 günlük izin sona ererken, Brezilyalı oyuncu Lincoln, izinsiz gittiği ülkesinden dönmedi.

Lincoln, sarı-kırmızılı ekibin bu sabah yapılan antrenmanına katılmazken, yöneticilerin, Brezilyalı futbolcunun idmana gelmemesini noter vasıtasıyla tespit ettirdiği öğrenildi. Kulübün, katılmadığı her antrenman için Lincoln'e para cezası vereceği belirtildi. Lincoln'ün, kulübü arayıp, Pazartesi günü döneceğini bildirdiği ifade edildi.

YÖNETİMDEN LİNCOLN'E TARİHİ CEZA

Galatasaray, izinsiz olarak Brezilya’ya giden Lincoln’e tarihi ceza kesecek. Bugün Florya’ya noter getireN  sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcuya İstanbul’a geç döndüğü her gün için 30 bin euro ceza uygulayacak

Galatasaray’da yönetimin izin vermemesine rağmen, tedavisini ülkesindeki özel doktoruna yaptıracağını ileri sürerek sevgilisiyle birlikte Brezilya’ya giden Cassio Lincoln’e tarihi fatura kesileceği öğrenildi.
Sambacıya bu sezon başında kampa geç katılması ve geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Bülent Korkmaz’a tepki göstermesi yüzünden toplam 134 bin euro para cezası veren sarı-kırmızılı yöneticilerin son hareketi nedeniyle tepki çeken yıldız futbolcuya bu kez daha yüklü ceza kesecekleri bildirildi.
Bugün saat 11.30’da yapılacak çalışma için antrenmana noter getirterek tespit yaptıracak olan yönetimin, geç geldiği her gün için Lincoln’e 30 bin euro ceza verecekleri ifade edildi. Pazartesi günü Frankfurt üzerinden önce Sau Paulo’ya ardından da Rio’ya giden Lincoln’ün dönüş tarihi belirsizliğini korurken bağlı olduğu menajerlik şirketi ROGON’dan bir yetkili, yıldız futbolcunun en geç yarın İstanbul’da olacağını iddia etti.
Bu arada Başkan Adnan Polat’ın yurt dışında olması nedeniyle bugüne ertelenen yönetim toplantısı öncesi bazı idarecilerin Lincoln’ün kadro dışı bırakılması için teklifte bulunacağı kaydedildi.
Yönetici Haldun Üstünel, Lincoln’e antrenmanda yer almaması halinde gereken cezanın verileceğini belirterek, “Gelmezse prosedürleri uygulayacağız” dedi.


 

Milliyet
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 23:51:38
Güncelleme :26 Mart 2009 Perşembe 02:31:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?