17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Lorant: Trabzon’a talibim

Fenerbahçe’nin eski hocası Lorant, Trabzon’a mesaj yolladı: "İyi bir defans oyuncusu alınırsa, takımı şampiyonluğun en güçlü adayı yaparım".

‘Ligi iyi tanıyorum’

Werner Lorant’tan, teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi’ne oldukça iddialı bir mesaj geldi... Fenerbahçe’nin eski çalıştırıcısı, Bordo - Mavili takımın kendisine emanet edilmesi halinde büyük başarılara imza atacağını ileri sürdü ve “Türkiye’yi çok iyi tanıyorum. Fenerbahçe’de de iyi işler yaptım, haksız yere gönderildim. Trabzonspor çok kaliteli bir ekip. Tecrübeli bir defans takviyesi ile takımı şampiyonluğun en güçlü adayı yaparımö dedi.

‘Türkiye’ye aşığım’

Kısa bir süre öncesine kadar Güney Kore’de görev alan Alman teknik adam Türkiye’ye aşık olduğunu da sözlerine ekleyip, “İstanbul’da çalıştığım dönemde çok mutluydum. Ülkeniz hiç aklımdan çıkmadı. Başka kulüplerde görev aldım ancak aklım Türkiye’deydi. Türk insanının sıcakkanlığı beni büyüledi. Bir çok teklif aldım ancak geri çevirdim. Benim için doğru ülkeyi, Türkiye olarak görüyorum. Trabzonspor’da çalışmak benim için gurur verici olur. Kendime çok güveniyorumö diye konuştu.
AA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 18:29:40
Güncelleme :7 Aralık 2004 Salı 18:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?