29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Lucescu yalan haberlere kızdı

Önce Galatasaray'ı şampiyon yaptı, ardından Beşiktaş'ı...

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Ertuğrul Sağlam ile yolları ayırmaya karar verince ilk onun kapısını çaldı ama umduğunu yanıtı alamadı...

Ve Lucescu'nun adı yine Türkiye'nin gündeminden düşmedi... Luce'nın adı son günlerde yine Galatasaray ile anılıyor.

"NE FENER NE G.SARAY"
Medyada çıkan bu transfer haberlerine kızan Lucescu, Vatan Gazetesi'nden Gökmen Özdemir’i arayarak bu mesajı yolladı. Adının sürekli F.Bahçe ve G.Saray ile anılmasından rahatsız olan Lucescu şunları söyledi:

"Türkiye'de her gün benim hakkımda bir yalan haber yazılıyormuş. Artık çok sıkıldım. Beni zavallı, iş arayan biri gibi göstermeye çalışıyorlar. Shaktar’la 2009 Haziran’ına dek sözleşmem var. Ne G.Saray’la, ne F.Bahçe’yle görüşmem oldu."

"İki ay önce Yıldırım Demirören bana teklif yaptı. Şu anda orada olmadığıma göre Beşiktaş’a ne cevap verdiğim belli. ’Türkiye’yi çok seviyorum’ demem galiba yanlış anlaşılıyor. Burada bir kontratım var. Türkiye’de insanlar belki kontratlara saygı duymuyor ama ben ve Shakthar bu kontratın sonuna dek arkasındayız. Ne bir teknik adamı koltuğundan etmek isterim, ne de iş arayan biri konumuna düşmek isterim. Medya yalan haberlere artık son versin.."

Ligtv
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 10:49:07
Güncelleme :13 Kasım 2008 Perşembe 10:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?