17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Maçta kalp spazmı geçirdi

FIBA Kadınlar Euroelague 8’li Finali’nde oynanan Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, taburcu oldu.

Maçta çıkan olaylar nedeniyle fenalaşarak ambulansla Bakırköy Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Albayrak, burada yapılan kontrollerinin ardından taburcu edildi.

Doktorların geceyi hastanede geçirmesini söylemesine rağmen hastaneden ayrılarak Florya’ya gideceğini belirten Albayrak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İyiyim. Destek veren herkese teşekkür ederim. Taraftarımıza ciddi şiddet uygulandı. O durumu da görünce bir sıkıntı yaşadım. Taraftarımıza uygulanan şiddet beni çok üzdü. Bu zamana kadar sahamız bile kapanmadı. Yaşanan olaylar karşısında çok üzüldüm. Bir kaç arkadaşımızı yerde görünce bu beni çok etkiledi" dedi.

Albayrak, teknik direktör Fatih Terim’in aracıyla hastaneden ayrılarak Florya’ya gitti. Bu arada Albayrak’a hastane önünde az sayıda taraftar da tezahüratlarla moral verdi.

..
Yayın Tarihi : 30 Mart 2012 Cuma 09:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?