18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Maçtan Notlar

Son 20 yılın en ağır yenilgisi.. Türkiye, 4 Kasım 1984’te İngiltere önünde yaşadığı 8-0’lık hezimetten sonra resmi karşılaşmalarda evindeki en ağır yenilgisini dün gece aldı. Ay-yıldız ayrıca Euro-96’da Danimarka’ya 3-0 mağlup olmuştu. Diğer taraftan Milli Takım, 5 Eylül 2001’deki 2-1’lik İsveç yenilgisinden sonra evinde ilk kez bir resmi maç kaybetti. Ay-yıldız, yenilgiden sonra evindeki 8 resmi maçın 5’ini kazanmıştı.

Ukrayna milli marşına ayıp!

Taraftar desteği nedeniyle milli maçlarda ’tercih’ edilen Saracoğlu Stadı’nda skandal yaşandı. Maç öncesi Ukrayna’nın milli marşı çalınırken bazıtaraftarlar tezahüratlarına devam ettiler. Vefat eden eski futbolcu Şeref Görkey için karşılaşmadan önce saygı duruşunda bulunuldu. Maçı Arnavutluk Teknik Direktörü Briegel de izledi.

Erzik: Bunun telafisi yok

UEFA Asbaşkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik maçtan sonra ilginç ifadeler kullandı. Erzik, "Bu yenilginin telafisi yok. Takım tertibi üzerine konuşmayı sevmem, ama hep Emre’ye çok yük bindiğini söylemiştim. Yıldıray ile başlayacağımızı düşünmüştüm. Matematiksel olarak sürse de, bu futbolla şansımız çok az. Bu yenilgi bizi hedefimizden bir hayli uzaklaştırdı" dedi.

sabah-spor
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2004 Perşembe 09:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?