19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Malatyaspor'un hedefi 3 puan

Malatyaspor Kulübü 2. Başkanı İlhan Kavuk, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Galatasaray’la yapacakları karşılaşmayı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Kavuk, Galatasaray’ın iyi futbol oynayan bir takım olduğunu belirterek, "Puan olarak bizden daha iyi olabilirler. Ancak biz de iyi takımız. Başa baş ve dişe diş bir mücadele olacağını düşünüyorum. Kazanan taraf olmak için iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz" diye konuştu.
Kavuk, orucun futbolcunun performansına etkileri hakkında ise "Bu konu özel bir konudur. Kulüpler, zaten antrenman programını buna göre yapar. Orucu tutan da olur, tutmayan da olur. Ancak maç günü büyük oranda oruç tutulmaz. Orucun, futbolcunun oyununu fazla etkileyeceğini sanmıyorum. Spor yazarları bu konuyu fazla abarttı. Bir de mağlup olan takımlar bunu mazeret olarak gösterebiliyorlar" dedi.

Trabzonspor’un, Malatyasporlu defans oyuncusu ve takım kaptanı Mert Korkmaz’a talip olduğu şeklinde çıkan haberleri de değerlendiren İlhan Kavuk, "Ne Trabzonspor’dan ne de başka kulüpten resmi bir teklif almadık. Zaten şu anda transfer dönemi de değil . Bazı gazetecilerin kendi aralarında konuştukları duyumlardan başka birşey değildir" şeklinde konuştu.

malatya
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 12:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?