19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Malatyaspor'un hedefi 3 puan

Malatyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirerek Galatasaray karşılaşmasından galibiyetle ayrılacaklarını iddia etti.
Malatyaspor, Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde sürdürdü.

Bilal Kısa ve Schuman Bah’ın milli takımlarda bulunmaları dolayısıyla katılmadıkları antrenmanda Aykut Kocaman, futbolcularına dar alanda kısa pas çalıştırdı. Antrenmanda ayağı burkulan M’Bayo, antrenmanı yarıda bırakırken, bu futbolcunun durumunun MR sonrası netleşeceği belirtildi. Mısır Milli takımında da görev alan Malatyaspor’un orta saha oyuncularından Ayman Abdelaziz’in oğlu Yusuf, antrenmanın neşe kaynağı oldu. Zaman zaman çalışmaları sevimliliğiyle bölen Yusuf, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile de top oynadı.
Teknik Direktör Aykut Kocaman, Galatasaray maçının puan cetvelinde üst guruba daha yakın olmak açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Galatasaray son haftalarda sıkıntılı gibi. Son maçlarındaki performansları iyi değil. Biz ise iyi futbol oynuyoruz. Gol pozisyonuna çok giriyor, ancak gereken golleri atamıyoruz. Gol yollarında da bizim sıkıntımız var. İki problemli takım karşı karşıya gelecek. Galatasaray karşısında doğrularımızı sergileme çabasında olacağız. Lige verilen arayı iyi değerlendirip, iyi hazırlanarak Galatasaray karşısında avantajlı skor elde etmeye çalışacağız" açıklamasını yaptı,

malatya
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 11:24:12
Güncelleme :11 Kasım 2004 Perşembe 12:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?