19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Maldonado'ya sürpriz engel

ŞİLİLİ YILDIZIN TRANSFERİ TAM BİR YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ 

Brezilya'nın Lance gazetesi, 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu eski hocası ve aynı zamanda kayınpederi olan Luxemburgo'nun Palmeiras'a almak istediğini ileri sürdü. Menajer Juan Figger ile Maldonado arasında ciddi problem bulunduğunu belirtti


Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sırayı alan Brezilya'nın Santos takımında oynayan Şilili orta saha oyuncusu Maldonado, eski hocası ve aynı zamanda kayınpederi olan Luxemburgo'nun engeline takıldı.
Maldonado'yu Cruzeiro ve Santos takımlarını çalıştırırken transfer eden Teknik Direktör Luxemburgo'nun Şilili oyuncuyu şimdi de görev yaptığı Palmeiras Kulübü'ne almaya çabaladığı ortaya çıktı. Maldonado'nun Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen menajer Juan Figger ile de sorunlar yaşadığı öğrenildi.
Brezilya'da yayınlanan Lance gazetesi, Claudio Maldonado'nun 31 Ocak tarihine kadar Fenerbahçe ile sözleşme imzalamasının zor olduğunu ileri sürdü. Gazete, Wanderley Luxemburgo'nun başında olduğu Palmeiras Kulübü ile Maldonado'yu Fenerbahçe'ye götürmek için Santos takımından bonservisini alan menajer Juan Figger arasında kıyasıya bir savaş yaşandığını belirterek, bu ikili arasında kalan Şilili yıldızın tercihini eski hocasından yana kullanacağını iddia etti.


Figger'i yalanladı
Maldonado'nun gönlünün Brezilya'da kalmaktan yana olduğunun da altını çizen gazete, Fenerbahçe'nin Palmeiras'tan daha fazla para teklif etmesinin bu işi çıkmaza soktuğuna dikkat çekti. Lance gazetesi, Şilili yıldızın basına "Maldonado'nun bonservisini Santos kulübüne 1 milyon 400 bin dolar ödeyerek aldım" açıklaması yapan menajer Juan Figger'i yalanladığını belirterek, "Maldonado artık Fenerbahçe'den çok kayınpederinin yeni takımı Palmeiras'a yakın" yorumunda bulundu.
Bu arada Maldonado aynı gazeteye verdiği bir demeçte "Beni kimse kendi isteğimin dışında başka bir kulübe götüremez" dedi. Menajer Juan Figger'e Avrupa'ya gitmek istediği yönünde bir talepte bulunmadığını da hatırlatan Maldonado, "İlle de Avrupa'da futbol oynayacağım diye bir düşüncem yok. Profesyonel hayatıma Brezilya'da devam edebilirim" dedi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 12:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?