16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Merve öz kardeşim gibi

Kanal A'da yayınlanan 'Sporvizyon' programına katılan spor yazarı Onur Belge, Milli Futbolcu Emre Belezoğlu'nun Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızıyla evleneceğini iddia etmişti. Spor kamuoyunun gündemine bomba gibi düşen bu iddia üzerinden 24 saat geçmeden Emre tarafından yalanlandı. Millifutbolcunun imzasıyla yayınlanan açıklamada; "Fatih Terim benim babamdan sonra ikinci babam dediğim insandır. Merve Terim de benim kendi öz kız kardeşimden ayırt etmediğim kardeşimdir. Bu haberin sahibi olan kişi ile ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Bana ahlak ve terbiye dersi veren bu insana bu çirkin açıklamayı soruyorum ve Allah"a inancı varsa hakkımı helal etmediğimi bilmesini istiyorum" fadelerine yer verildi.


İŞTE EMRE BELÖZOĞLU'NUN KENDİ İMZASIYLA YAYINLANAN BASIN AÇIKLAMASI;

“12 Eylül akşamı oynanan Milli Maç"ta gol sonrası yaptığım hareketin fair play ruhuna uygun olmadığının farkındayım. Ancak yapmış olduğum hareket ile ilgili pişmanlığımı kendi içimde yaşamama bile izin vermediler. O hareketi tribündeki bir kişiye yaptığımı ifade etmeme rağmen herkes kendi üstüne alındı ve haberlere sanki o hareketi herkese yapmışım gibi yansıtıldı.

Milli takımı benim üstümden yıpratmaya çalışıyorlar. Milli Takıma davet edildiğim sürece geleceğim ve her zaman olduğu gibi ülkem için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Ben buradayım, eleştiriye de her zaman açığım.

Fatih Terim benim babamdan sonra ikinci babam dediğim insandır. Merve Terim de benim kendi öz kız kardeşimden ayırt etmediğim kardeşimdir. Bu haberin sahibi olan kişi ile ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Bana ahlak ve terbiye dersi veren bu insana bu çirkin açıklamayı soruyorum ve Allah"a inancı varsa hakkımı helal etmediğimi bilmesini istiyorum.

Bu benim basına karşı yapmış olduğum son açıklamamdır. Bundan sonra transferler dahil hiçbir konuda bir açıklama veya röportaj vermeyeceğim.”

Emre Belözoğlu

ajanslar
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 21:36:48
Güncelleme :19 Eylül 2007 Çarşamba 21:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda bilgiç IP: 78.175.231.xxx Tarih : 25.06.2008 21:41:17

emre ne yapsa ona yakışır...:) bi hayranı olarak herzaman onunlayım... :)