16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Milli maçta GS-FB atışması

GFB grubunun lideri amigo Sefa’ya çağrı yapıldı: "Uyumayın Sefa uyumayın" sesleri Mecidiyeköy'ü inletti.

Tribünler sessizliğe gömülünce...
A Milli Takım’ın patronu Fatih Terim, Bosna maçından önce, "Seyirci değil taraftar istiyorum" açıklamasını yapmıştı. Ancak dün Ali Sami Yen Stadı’nda taraftar değil, seyirci vardı! İlk yarı bir süre tezahüratta bulunan futbolseverler, dakikalar ilerledikçe sessizliğe gömüldü. 1-0 önde olmamıza rağmen ikinci devrede tribünlerden çıt çıkmayınca, stat hoparlöründen bir türlü bitmek bilmeyen anonslar yapılmaya başlandı.

Bitmeyen senfoni: Milli takım oley!
Fanatik gazetesinin haberine göre, hoparlörden ilk olarak, "20 dakika kaldı, haydi beyler, susmayın" sesi duyuldu. Ancak hareketlenme olmayınca, anonsu yapan, "Milli takım oley!" diye bağırdı. Bu sese de kulak veren olmadı. Bunun üzerine Genç Fenerbahçeliler (GFB) grubunun lideri, Türkiye’de statlara giriş yasağı olan amigo Sefa’ya çağrı yapıldı: "Uyumayın Sefa uyumayın" sesleri Mecidiyeköy’ü inletti. Bitime 5 dakika kala tribünlerin maça ilgisi yoğunlaştı, tezahüratlar çoğaldı.

...
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 11:53:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yiğit kansu IP: 88.243.55.xxx Tarih : 23.11.2007 19:31:12

fenerbahçe ve galatasaray kardeştir atışmak yakışmıyor bütün türk takımları kardeştir askerler orda şehit düşüyor o dağlarda siz bunu türkler lazlar kürtler kardeştir aynı zamanda futbolda sporda bütün türkler kardeştir bunu sahalarda tribünlerde kavga ederek değil kardeş olup hep bir ağızdan bütün türk takımlarına destek olmalıyız ve böylece barışı sağlarız