18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Milli Takım idmanında kemik sesleri

Antrenman sırasında bir pozisyonda Hamit, topu ıskalayıp Serkan’ın ayağına vururken, kramponların sesi duyuldu. Serkan bir süre yerde yatarken pozisyondan sonra Hasan gazetecilere bakarak “İdmanda kemik sesleri” diye espri yaptı.

Daha sonra Hasan, zaman zaman kendisine yapılan faullerle yerde kaldı. Bir pozisyonda saha kenarında yine yerde kalan Hasan, sinirlenerek “Yeter artık” deyip ayağındaki tekmeliği çıkarıp attı. Milli futbolcu taktik çalışmasının kalan bölümünü tekmeliksiz tamamladı. Çalışma sırasında Necati de bir pozisyonda sakatlık geçirdi. Serkan, Hasan ve Necati, antrenmanı tamamlarken, milli takım doktoru Cengiz Dinç oyuncularda herhangi bir problem olmadığını söyledi.

Milliler, yaklaşık 1 saat süren idmanda ısınma ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanın sonunda Hamit ve Ümit şut çalışması yaparken, diğer oyuncular koşu yaptı.

 RÜŞTÜ İLK KEZ İDMANA ÇIKTI

(A) Milli Takım’da sakatlığı bulunan kaleci Rüştü, bugün ilk kez antrenmana çıktı. Taktik çalışmasında kaleyi Ömer korurken, Rüştü, Volkan ile birlikte antrenörler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Rüştü’nün yanı sıra sakatlıkları bulunan futbolculardan Emre, takımdan ayrı koşu yaparken, İbrahim Toraman ise doktor Cengiz Dinç ile beraber yürüyüş yapmakla yetindi.
Bu arada, antrenman sırasında sahaya gelen Galatasaraylı Ergün, bir süre menajer Can Çobanoğlu ile sohbet etti. Antrenmanı izleyen Galatasaray’ın alt yapı antrenörü Suat, idmanın ardından Ersun Yanal, antrenörler ve bazı futbolcularla konuştu. NİHAT: ENTERESAN BİR GRUPTAYIZ Antrenman öncesinde soruları yanıtlayan futbolculardan Nihat Kahveci, rakiplerini çok fazla tanımadıklarını ifade ederek, “Ancak maça kadar yeterli zamanımız var. Kasetlerini izliyoruz. Her takım gibi onlar da ciddi bir rakip. Konsantre olduğumuz zaman Kazakistan’ı yeneriz” diye konuştu. Çok enteresan bir grupta yer aldıklarını ifade eden Nihat, “Grubumuzda her takım her takımdan puan alabiliyor. Biz ilk 2 maçta istediğimizi alamadık, 2 puan toplayabildik. Şimdi 2 maçta 6 puan hedefliyoruz. Bunu başardığımız zaman grupta iddialı konuma geleceğiz. Hedefimiz grup birinciliğidir” ifadelerini kullandı.
Nihat, karşılaşmanın yapılacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın Türkiye’nin iyi statlarından biri olduğunu belirterek, 9 Ekim Cumartesi günü orada iyi bir atmosfer olacağına inandığını kaydetti

EMRE: “RAKİBİ KÜÇÜMSEMİYORUZ”

Emre Belözoğlu ise milli takımın çok iyi bir ekip ve her takımı yenebilecek güçte olduğunu kaydetti. Kampta iki gündür Kazakistan’ın maç kasetlerini izlediklerini belirten Emre, “Rakibimiz ilk defa Avrupa Grubu’nda Dünya Şampiyonası elemelerinde yer alıyor. Kendilerini göstermek istiyorlar. Kesinlikle küçümsenecek bir rakip değil. Gürcistan maçında almamız gereken dersleri aldık. Bundan sonra her takımı kendi sahamızda yenmek istiyoruz” diye konuştu.
Sakatlığının durumu konusunda da bilgi veren Emre, şu anda oynayıp oynamayacağı hakkında net bir açıklama yapılamayacağını belirterek, “Doktorumuz Cengiz Dinç ile sürekli konuşuyoruz. İki maçta da oynayabilecekmiş gibi göründüğümü söyledi. Ama şimdiden net birşey söyleyemiyoruz. Belki ilk maçta riske edilmeyebilirim” dedi.

kenthaber-ajanslar
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2004 Perşembe 11:26:16
Güncelleme :10 Ekim 2004 Pazar 00:25:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?