17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Milliler'de bayram sevinci

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı ve bazı yönetim kurulu üyeleri, A, A2 ve Ümit Milli Takım teknik heyet ve futbolcularıyla bayramlaştı. Futbolcuların bayramlaşma sırasında hayli neşeli oldukları ve birbirleriyle şakalaştıkları gözlendi.

Polat Renaissance Otel’de toplanan milli futbolcular ve teknik heyetler, önce TFF Başkanı Levent Bıçakcı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından Başkan Bıçakcı ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyetler ve milli futbolcularla tek tek tokalaşarak, bayramlaştı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Bıçakcı, yaptığı açıklamada, bugün milli takımlarda çok güzel bir bayramlaşma olduğunu belirterek, ’’Tüm takımlarla birlikte yemek yedik ve bayramlaştık. Arkadaşların morali çok iyi. Tüm Türk halkının bayramını kutluyorum’’ dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, Ramazan Bayramı’nın 3 gün süreceğini belirterek, ’’İnşallah 4. gün bizim bayramımızla sonuçlanır. Bayramdan sonra halkımıza bir bayram da biz yaşatmak ve bayramı 4 güne çıkarmak istiyoruz. Tüm Türk halkının ve İslam aleminin bayramını kutluyorum’’ diye konuştu.

Milli futbolcu İbrahim Toraman da, Ukrayna’nın iyi bir takım olduğunu, ancak bu maçı kazanacak güçte olduklarını belirterek, "Türkiye, mücadelesini, kazanma arzusunu sahaya yansıttığı zaman her zaman istediği sonucu alır. Taraftarlarımızın da desteğiyle Ukrayna’yı yenerek liderliği alacağız’’ dedi.
Milli futbolcu Okan Buruk ise, Ukrayna maçını kazanarak Türk halkını bayram sonunda sevindireceklerini söyleyerek, ’’Bizim için çok zor bir maç olacak. Rakibimiz güçlü bir takım. Ancak kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. İnşallah kazanıp, Türk halkına bayram sevinci yaşatacağız’’ diye konuştu.

Başarılı defans oyuncusu Servet de, Ramazan Bayramı’nın 3 gün süreceğini, Ukrayna’yı yenerek bayramı 4 güne çıkarmak istediklerini belirterek, "Grubun en zor maçını oynayacağız. Ukrayna’yı yenmek için elimizden geleni yapacağız. Bunu başaracak güce sahibiz. İstediğimiz mücadeleyi sergilersek sahadan galibiyetle ayrılırız" dedi.

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise, Ukrayna ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Sakat futbolcumuz yok. İyi hazırlanıyoruz. Gruptan çıkmak istiyorsak Ukrayna’yı yenmek zorundayız. İnşallah, biz, A2 ve A Milli Futbol Takımları maçlarımızı kazanarak Türk halkına bayram sevinci yaşatırız" dedi.

Çetiner, Türk halkından Ukrayna Ümit Milli Futbol Takımı ile oynayacakları maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Bu arada yurtdışında forma giyen oyunculardan Nihat Kahveci, bayramlaşma sonrası kampa katıldı. Yıldıray, Halil ve Hamit Altıntop’un bu akşam, Emre’nin ise yarın İstanbul’a gelerek, kampa katılacakları bildirildi. A Milli Takım, bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla Ukrayna maçının hazırlıklarını sürdürecek.

spor
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2004 Pazartesi 11:28:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?