16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Mourinho’’nun tercihi İspanya

İngliz basını José Mourinho’nun İngiltere milli takımının başına geçmek için görüşmelerini sürdürdüğünü iddia etse de, başka kaynaklar Portekizli hocanın İspanya’da takım çalıştırmak istediğini fısıldıyor.

Sun gazetesi, Portekiz’li hocanın Hampshire’daki Farnborough havaalanına indiğini ve federasyon başkanı Brian Barwick ile gizli bir toplantı yapmak üzere yola çıktığını yazdı.

The Sun'ın kaynağına göre Mourinho'nun eşi de Londra’da kalmaktan yana ve federasyonun ilk tercihi de bu işi istediğini söyleyen Mourinho'dan yana olacak.

Ne var ki, BBC Radio 5 Live'ın futbol yorumcusu Jonathon Legard bu sabah yaptığı açıklamada işlerin hiç de göründüğü gibi olmadığını ve hocanın Londra’da olsa bile bunun federasyonla ilgisi olmadığını söyledi.

Legard, Portekiz’de bir kaynaktan aldığı haberi şöyle aktardı: "Mourinho, İngiltere milli takımının başına geçmekle ilgileniyor gibi görünse de, ilk tercihi İspanya’da bir takım çalıştırmak, listesinin ilk sırasında ise Real Madrid var."

Chelsea’nin eski hocasının milli takım çalıştırmaya sıcak bakmamasının nedeni ise 2010 yılına kadar bir turnuvaya katılamayacak olması olarak açıklanıyor.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 22:04:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?