18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 12. Haftası'nda lider Fenerbahçe, bu sezon klasikleşen galibiyetlerinden birisine daha imza attı ve MP Antalyaspor'u Sow'un son dakika golü ile 2-1 mağlup etti.

Antalya Üniversitesi Stadyumu'nda oynana mücadelenin golleri 5. dakikada Webo ve 90+1'de Sow'dan geldi..

Fenerbahçe, bu sezon dördüncü kez son dakikada attığı goller ile 3 puanı hanesine yazdırırkenen yakın takipçisi Kasımpaşa ile arasındaki 6 puanlık farkı korumuş oldu. Sarı lacivertliler ezeli rakipleri Galatasaray'ın 9 puan, bir maç eksiği bulunan Beşiktaş'ın ise 10 puan önünde bulunuyor.

Fenerbahçe bu sezon son dakika golleriyle deplasmanlarda Kasımpaşa'yı 3-2, Kayseri Erciyesspor'u 2-1, Bursaspor'u 3-2 mağlup etmişti.

KADROLAR

MP ANTALYASPOR: Hakan Arıkan, Serkan Balcı, Emre Güngör, Musa Nizam, Vederson, Insa(Dk. 74 Murat Duruer), Emrah Başsan, Zeki Yıldırım(Dk. 73 Deniz Barış), Uğur İnceman, Diarra

FENERBAHÇE: Volkan,Gökhan, Bruno Alves, Egemen, Caner, Kuyt, Alper(Dk. 63 Emenike), Emre, Baroni, Sow, Webo(Dk. 75 Selçuk Şahin)

VOLKAN KALEDE

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen kaleci Volkan Demirel, son anda ilk 11'e girdi.

MEIRELES YERİNE CRISTIAN

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, iki oyuncusu Meireles ile Cristian arasındaki tercihini Brezilyalı futbolcudan yana kullandı. Ersun Yanal ayrıca Mehmet Topal'ı da ilk 11'de sahaya sürdü.

TÜM BİLETLER SATILDI TRİBÜNLER DOLMADI

Medical Park Antalyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada kombine kartlar ile maç biletlerinin tükendiğinin bildirilmesine rağmen Akdeniz Üniversitesi Stadı tribünlerinde yer yer boşluklar olduğu gözlendi. Kulüp Müdürü Süleyman Tekgül, sıkıntının işadamlarının fazla miktarda kombine kart alarak maça gelmemelerinden kaynaklandığını ifade etti.

"GEÇMİŞ OLSUN MEHMET SEDEF"

Medical Park Antalyasporlu futbolcular, maçtan önce ısınma hareketlerini, üzerlerinde "Geçmiş olsun Mehmet Sedef" yazılı formalarıyla yaptı.

İBRAHİM DAĞAŞAN'IN YERİNE EMRAH

Medical Park Antalyaspor'da cumartesi günü rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan İbrahim Dağaşan'ın yerine ilk 11'de Emrah Başsan forma giydi. İbrahim Dağaşan, sezon başından bu yana ilk kez kadroda yer almadı. Emre Torun ise bu sezon ilk kez ilk 11'de forma giydi.

ŞAHAN İLK KEZ F.BAHÇE MAÇINI YÖNETTİ

2010-11 sezonundan bu yana Spor Toto Süper Lig’de 15 karşılaşmada görev yapan Çağatay Şahan, ilk kez Fenerbahçe’nin bir maçını yönetti. Lig kariyerinde düdük çaldığı maçlarda 62 sarı, 2 kırmızı kart çıkartan Şahan, 1 kez de beyaz noktayı gösterdi. Çağatay Şahan yönetiminde iki maça çıkan Medical Park Antalyaspor, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet elde etti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2013 Pazar 21:09:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?