23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Mustafa Özkan: Türkiye’nin bir numaralı kulübüyüz

Belek - Gençlerbirliği’nin golcü futbolcusu Mustafa Özkan, hedefleri, tesisleri, yönetim yapısı ve mali durumu itibariyle kırmızı-siyahlı kulübün Türkiye’de bir numara olduğunu savundu.

Daha önce Beşiktaş ve Denizlispor gibi kulüplerde de forma giydiğini ve 7-8 ay süreyle paralarını alamadıkları zamanların olduğunu anlatan Mustafa Özkan, "Gençlerbirliği’nde asla böyle bir şey yok. Kulüp her yönüyle Avrupa standartlarını yakalamış durumda" dedi.

Teknik direktör Ziya Doğan’ın yüksek tempolu ve prese dayalı futbol oynamalarını istediğini ifade eden Mustafa Özkan, şöyle devam etti:

"Ersun Yanal döneminde de bu şekilde oynuyorduk. Prese dayalı oyun bence yapımıza daha uygun. Gençlerbirliği’ne geldiğimden beri çok değişik mevkilerde görev yaptım. Ama benim tercihim tabii ki forvette oynamak. Ziya hoca da beni Youla ile birlikte forvette görevlendiriyor. İkimizin ligin ikinci yarısında çok başarılı performans göstereceğimizden eminim."

Mustafa Özkan, ligin ikinci yarısında güzel bir çıkış yakalayacaklarına ve sezonu ilk 5 takım arasında bitireceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Öte yandan Gençlerbirliği, Uruguaylı stoper Melo’yu antrenmanlarda denemeye devam ediyor.

AA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2005 Çarşamba 15:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?