18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Necati Ateş geri dönüyor

Transfer döneminde Avrupa'nın önemli isimlerine göz diken; ancak beklediğini bulamayan Galatasaray sonunda Necati Ateş'in işini bitirdi.Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Necati için Antalyaspor yönetimi ile sıkı bir pazarlığa giren sarı-kırmızılı yönetim, sonunda tecrübeli oyuncunun kulübünü ikna etti. Tarafların bonservis konusunda bugün öğle saatlerinde anlaştığı belirtildi.

Sezon sonunda Antalyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Necati için kulübüne para artı bir futbolcu verileceği öğrenildi. Antalyaspor yöneticileri ise Necati transferine biraz temkinli yaklaşarak “Henüz transfer bitmedi; ama sona gelindi. Birkaç saat içinde olay belli olur” açıklaması yapmakla yetindi.

NECATİ KADRODA YOK

İki kulüp arasındaki transfer görüşmeleri sürmeye devam ederken; kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Özdilek'in Necati Ateş'i yarınki Galatasaray maçının kadrosuna almaması dikkat çekti. Ancak Şifo Mehmet yaptığı açıklamada Necati'nin Galatasaray'a gitmek istediğini ancak futbolcusunun Antlalyaspor'da kalacağını ifade etti. Şifo Mehmet Necati'yi neden kadroya almadığı soruluarını ise yanıtsız bıraktı.

 

 

...
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2012 Salı 16:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?