19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Neredeyse tüm takımı alacak!

İsmail Köybaşı'nı Beşiktaş'a 6.5 milyon avroya satan Gaziantepspor, bu transfere karşılık Serdar Kurtuluş'la üç yıllık anlaşma sağlarken, diğer iki oyuncu hakkı için Rıdvan ve Batuhan'ı almak istiyor

 

Genç oyuncusu İsmail Köybaşı’nı rekor sayılabilecek bir transfer ücretine (6.5 milyon avro) Beşiktaş’a satan Gaziantepspor’da, başkan İbrahim Kızıl’ın, Köybaşı’nın transferine karşılık Beşiktaş’tan Serdar Kurtuluş, Rıdvan ve Batuhan’ı isteyeceği belirtilmişti. Teknik direktör Jose Couceiro’nun isteği doğrultusunda, Serdar Kurtuluş ve Batuhan’ın alınması için Kızıl’ın girişimlerde bulunduğu, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’den bu üç futbolcuyu resmen isteyeceği de gelen bilgiler arasındaydı. Kızıl’ın Portekiz’de bulunan Jose Couceiro ile görüşerek, hangi futbolcuları istediğini sorduğu, teknik adamın da Serdar Kurtuluş ve Batuhan’ı istediği öğrenildi.

Serdar Kurtuluş Antep’te
Bütün bu gelişmelerden sonra dün akşam üstü Serdar Kurtuluş’un menajeri Efgan Erciyas, oyuncusunun Kırmızı-Siyahlılarla her konuda anlaştığını açıkladı. Genç oyuncunun Antep temsilcisiyle bir yılı opsiyonlu üç yıllık anlaşmaya vardığını belirten Erciyas, yakında resmi sözleşmenin de imzalanacağını sözlerine ekledi. Bu arada, Kırmızı-Siyahlıların istediği Zapotocny’in Antep’e gitmeye sıcak bakmadığı, bu nedenle kendilerine daha faydalı olabilecek isimler üzerine yoğunlaştıkları öğrenildi.

Öte yandan Gaziantepspor, dün Hacettepe’den Ümit Tütünci ile de üç yıllığına anlaştı. Kırmızı-Siyahlılar daha önce, Rapid Bükreş’ten Julio Cesar da Silva, TFF 2. Lig takımlarından Sarıyer’de oynayan 24 yaşındaki Gökhan Ünver ve golcü Ertan Koç, Galatasaray’dan Gökhan Öztürk ile üç yıllık sözleşme imzalamıştı. Kırmızı-Siyahlılar’dan Bekir İrtegün Fenerbahçe’ye gitmiş, genç yıldız İsmail Köybaşı ise Beşiktaş ile anlaşmıştı.

Beşiktaş sezonu açıyor
Öte yandan sezonu iki kupa kazanarak kapayan Beşiktaş, 2009-2010 sezonu hazırlıklarına bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı idmanla başlayacak. Çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olan Kartal, 23 Temmuz’da İspanya’da Barış Kupası’na katıldıktan sonra, Süper Kupa finali için Almanya’ya geçecek.
Bu arada B Gençler Türkiye Şampiyonu, finalde Beşiktaş’ı 2-0 yenen Altay oldu. Bayrampaşa’da yapılan finalalde Altay, Yiğitcan ve Süleyman’ın attığı gollerle kupayı aldı. Beşiktaş’ta, 81’de Ömer, 86’da da Hasan, kırmızı kartla oyun dışında kaldılar.
 

AA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 16:31:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?