18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Newcastle Nihat'tan vazgeçmiyor

İspanya'da Real Sociedad forması giyen milli futbolcu Nihat Kahveci için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın ısrarı sürüyor.

Newcastle United'ın Teknik Direktörü Graeme Souness'in de ısrarla transferini istediği Nihat için İngiliz ekibinin devreye girdiği ve Real Sociedad Kulübü ile anlaşma zemini aradığı iddia ediliyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde ise Nihat'ın gelişmeleri doğruladığı ve "Transferim gerçekleşebilir. Bunu söyleyebilirim" şeklindeki ifadeleri kullandığı yer aldı.

Ayrıca Nihat'ın, "Aralık ayı birçok şey için kilit bir ay olacak. Her şey belli olacak. Ancak tabii ki son kararı yine kulübüm verecek" dediği de transfer söylentilerinin yer aldığı haberlerde kullanılıyor.
Ayrıca Teknik Direktör Graeme Souness'in transferini ısrarla istediği bir başka oyuncu olan Ivan Helguera'nın takımı Real Madrid ile 3 yıllık sözleşme yenilemesi de Souness'in Nihat transferindeki ısrarının bir nedeni olarak gösteriliyor.

İngiliz kulübünün uzun süredir Nihat Kahveci'yi transfer etmek istediğini belirtiyor. Teknik Direktör Graeme Souness da takımında Nihat'ı görmek istediğini birçok defa dile getirmişti.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 15:10:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?