28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Nihat gidecek mi kalacak mı?

Spartak Moskova'ya transferi halen netlik kazanmayan Nihat Kahveci, "Pazar günü hangi takımda olacağımı bilmiyorum" dedi..

La Liga'da pazar günü oynanacak Celta Vigo-Real Sociedad maçında forma giyip giyemeyeceğiyle ilgili olarak İspanyol basınına açıklama yapan Türk futbolcu, ''Bugün Real Sociedad'tayım, ama pazar günü hangi takımda olacağımı bilmiyorum. Çünkü öyle bir durumdayız ki yarın her şey değişebilir'' dedi.

Transferinin bir an önce çözüme kavuşmasının her iki taraf için de en iyisi olduğunu söyleyen Nihat, ''Ancak pazar günü halen Real'de kalmış olursam ve teknik direktörümüz beni sahaya sürerse oynayacağım. Çünkü hala Basklıyım'' şeklinde konuştu.

Transferinin resmilik kazanmamasından dolayı Real ile antremanlara normal devam ettiğini kaydeden 26 yaşındaki yıldız futbolcu, ''Celta karşısında forma giyersem elbetteki elimden gelenin en iyisini yapacağım'' açıklamasında bulundu.

''Celta Vigo'ya karşı oynayıp sakatlanma riski taşımaktan korkuyor musun'' sorusuna ise Nihat, ''Celta'ya karşı oynarken, antrenmanda ya da buradan çıkarken bile sakatlanılabilir, ama ben hiçbir zaman bu riski düşünmem. Çünkü bu hep mevcut olan bir risk. Elbetteki bu aralar geleceğimle ilgili daha fazla düşünüyorum, ama burada olduğum sürece Real formasına konsantre olacağım'' cevabını verdi.

Öte yandan, Nihat'ın yerine Real Sociedad'ın transfer etmeyi planladığı Danimarkalı Morten Skoubo'nun San Sebastian'a bugün gelerek doktor kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 10:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?