23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Nihat Kahveci Spartak Moskova'da

Real Sociedad'da forma giyen Milli Futbolcumuz Nihat Kahveci, Ocak ayındaki ara transfer döneminde Spartak Moskova yolunda büyük adım attı.

İspanyol basınına yaptığı açıklamada ''Çok iyi bir şekilde düşündükten sonra, kendim ve kulübüm için Real Sociedad'tan ayrılmamın en iyi çözüm olacağına karar verdim'' diyen Nihat Kahveci, Son 5 yıldır formasını giydiği takımına ayrılmadan önce para kazandırmak istediğini vurguladı.

26 yaşındaki oyuncu, ''Çoğu kişi bana inanmadı. Yalan söylediğimi, Haziran ayına kadar takımda kalıp bonservisim elimde olarak takımdan ayrılacağımı düşündü. Ama ben her zaman 'Eğer somut bir teklif gelir ve bu her iki taraf için de iyi bir transfer olursa ben giderim' dedim'' şeklinde konuştu.

Spartak Moskova takımıyla anlaşan Nihat'ın 4 yıllık bir kontrat imzalayacağı ve toplam 11.5 milyon avro alacağı iddia ediliyor.

La Liga'da son beş sezondur Real Sociedad formasıyla 117 maça çıkan Nihat 55 gole imzasını atarken, kulübünden ''Memnun ve gururlu'' bir şekilde ayrılacağını ifade etti.

 

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 09:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?