23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Nihat kulübünde kalacak

Real Sociedad tüm imkanlarını seferber etti !.. Spor Direktörü Jose Mari Bakero, kulüp olarak önceliklerinin, Nihat Kahveci ile sözleşme yenilemek olduğunu söyledi !..

Bakero, Nihat Kahveci'nin sözleşmesini yenilemek için görüşmelerin sürdüğünü belirterek, ''Nihat'ın burada kalması için her yolu deniyoruz. Ona ayrıcalık yaptığımızı biliyor. Nihat, 31 Ocak'a dek bizimle sözleşmesini yenilememiş olursa, bu onun bizimle devam etmeyeceği anlamına gelir. Bunu diyorum ve böyle olacağını da savunuyorum'' diye konuştu.

Bakero, milli futbolcunun ocak ayındaki ara transferde takımdan ayrılma olasılığını, (büyük istisnai bir durum) olarak değerlendirdi ve şöyle devam etti: ''Nihat'ı ocak ayında satmak istemiyoruz. Eğer sözleşme yenilemede çok zorluklar olduğunu görürsek Nihat ile konuşuruz ve yüz yüze görüşürüz.

Nihat, yüreği ve aklıyla hareket ediyor. Onu anlıyorum. Eğer onun takım arkadaşı olsaydım ona, (ne kadar şanslısın ama aynı zamanda da şanssızsın) derdim. Çünkü Nihat gibi bir oyuncuya sahip olmak şans, sözleşme yenilemekteki zorluklar ise şansızlıktır.''

 

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 15:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?