20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Nuri Şahin Kartal'da

Chelsea ile Arsenal’in peşinde koştuğu ve her iki ayağını kullanabilen milli futbolcu, "Özlemini çektiğim Beşiktaş formasına kavuşacağım için çok mutluyum" dedi.

TRANSFER döneminde savunmasını güçlendiren Beşiktaş, sürpriz bir atak yaparak kadrosunu gurbetçi Nuri Şahin’le zenginleştirdi. Başkanı Yıldırım Demirören, yeni sezonda başarıya ulaşmak için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla takımda görmek istediği Nuri Şahin’in işini bitirdi.

Beklentilerimiz çok

Chelsea ve Arsenal’in peşinde koştuğu, B.Dortmund’un alt yapısında yetişen genç futbolcu geçen sezon Hollanda’nın Feyenoord takımında kiralık olarak forma giymişti. Alman Milli Takımı’nda forma giymesi için astronomik rakamları ve cazip teklifleri geri çevirip Türk Milli Takım formasını sırtına geçirdiği maçta Almanya’ya gol atan Nuri ’nin orta sahada büyük başarılara imza atacağına inandığını söyleyen Ertuğrul Sağlam, "1.81 boyundaki orta saha oyuncusu her iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Taraftarların sevgilisi olacak Nuri Şahin’den çok beklentilerimiz var" dedi.

Nuri Şahin ise, "Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden İlker Özbilek beni 16 yaşında Beşiktaş’a getirmek istemişti ama o dönemin teknik direktörü Rıza Çalımbay istememişti. Şimdi çok özlemini çektiğim formaya kavuşacağım için çok mutluyum" yorumunu yaptı.

HÜRRİYET
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 14:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kara kartal IP: 88.234.239.xxx Tarih : 6.06.2008 17:58:08

çarşı bitmesin o bizim herşeyimiz çarşısız beşiktaş , beşiktaşsız bir çarşı düşünülemez ,nuri şahin güç katacak takıma BEŞİKTAŞIMA AVRUPADA VE LİG DE BAŞARILAR ÖLÜMÜNE KARTAL