25
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

O artık resmen Fenerbahçeli

Doğuştan Beşiktaşlı, resmen Fenerbahçeli

Beşiktaş formasıyla poz veren ve 'Başka takımda oynamam' diyen Mehmet Topuz'un yılan hikâyesine dönen transferinde son nokta önceki gün  konuldu. Milli futbolcu, Kayserispor'dan bonservisini alan Fenerbahçe'yle üç yıllık sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe Topuz için Kayseri'ye 7.5 milyon avro ve Gökhan Emreciksin'i verecek

 Mehmet Topuz transferinde nihayete erildi ve milli futbolcu, tartışmaların ilk gününden itibaren “Kulübüyle anlaştık, bonservisi bizde” diyen Fenerbahçe’yle üç yıllık resmi sözleşme imzaladı. Bizzat Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tarafından uçakla Kayseri’den İstanbul’a getirilen tecrübeli oyuncu, önceki gün kulüp binasında düzenlenen basına kapalı törenle resmi sözleşmeye imza atarken, imza töreni, FBTV’den gösterildi. Görüntülerde, kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın yanında, Fenerbahçe formasını giyerek sözleşme imzalayan Mehmet Topuz’un oldukça neşeli olduğu dikkati çekti.

SARAÇOĞLU'NDA İMZA ŞOVU

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" şapkasını da giyen Mehmet Topuz Saracoğlu Stadı'nda taraftarla buluştu.

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" şapkasını da giyen Mehmet Topuz Saracoğlu Stadı'nda taraftarla buluştu. Aziz Yıldırımi lle birlikte taraftarın karşısına çıkan Mehmet Topuz'u coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı.

Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan Kayserisporlu Mehmet Topuz, özel bir imza töreniyle basın ve taraftarların önüne çıktı. Sarı-lacivertli taraftarlar Topuz'u bağırlarına bastı.

AZİZ YILDIRIM: AYNI SAYGIYI BEKLERDİM!..

"Bu transferin gerçekleşmesi süreci içerisinde Kayserispor’a teşekkür ediyorum. Beşiktaş kulübü de biz gibi büyük bir camiadır. Onlar da geçmişte Süleyman Seba ile 5 yıla yakın iyi diyaloglarımız oldu. Son zamanlarda Yıldırım Bey’le de oldu. Bu transferde biraz heyecanlı davranmış olabilirler. Hoşgörüyle karşılayacağız. Çünkü Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray Türk Futbolu’nun mihenk taşlarıdır. Bunlara sahip çıkmalıyız. Ben Nobre konusunda onlara saygı göstermiştim şimdi de aynı saygıyı beklerdim ama olmadı. Umarım bundan sonraki transferlerde saygıyı kaybetmeyiz. Değinmek istediğim bir konu da menajerlik konusudur ama ona şimdi burada girmek istemiyorum."

"Şampiyonlukta büyük payım olacak"

İmza töreninde oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Topuz, "Şu an çok mutluyum ve heyecanlıyım .Hayatımın en zor 3 haftasını geçirdim. Fenerbahçe formasın uzun yıllar giymek istiyorum. Şu an istediğim taraftarın bana güveni ve ikincisi tatildir. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda benim büyük payım olacak ve bunu herkes görecektir." dedi.


 

Ajanslar
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 16:37:25
Güncelleme :15 Haziran 2009 Pazartesi 12:44:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tevfik büyükay IP: 78.176.205.xxx Tarih : 14.06.2009 18:27:08

o    doğuştan   beşiktaşlı   olsaydı,  rıdvan  dilmeni fenere  beni  alsınlar  diye  aramazdı,  ilk    başta   beşiktaş ları  arardı, böyle  fanatik  düşünmeye  gerek   yok,mehmet  topuz   için  gökhan   emreciksini    harcadılar,  fener   bu   river  plata  oynayan  buananotte  kaçırmasın  gelecekte  çok  büyük   oyuncu  olacak,  türkiyede  10  milyon  avro   edecek   oyuncu   yok,