16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

O destek samimi değil

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Sağlam'a verilen desteği samimi bulmadığını söyledi.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, şu an takımın başında bulunan Ertuğrul Sağlam'a yönetim tarafından verilen desteği samimi bulmadığını söyledi.

Çalımbay, Cine 5'te katıldığı programda, yönetimin Ertuğrul Sağlam'a verdiği desteği samimi bulmadığını belirterek, ''Yönetimin Ertuğrul Sağlam'a verdiği destek bana inandırıcı gelmiyor. Aynı yönetim, zamanında bana da destek vermişti ama samimi olmadıklarını düşündüğüm için görevi bıraktım'' dedi.

Siyah-beyazlı takımda görevde bulunduğu sırada, UEFA Kupası'nda deplasmanda Malmö'yü 4-1 yendikleri maçtan sonra istifasını sunduğunu dile getiren Rıza Çalımbay, ''Bana 'Bırakma' dediler ama İstanbul'a döndüğümüzde samimi olmadıklarını anladım ve kendimi riske atmayarak görevi bıraktım. Destek dediğin, Faruk Süren'in 4-0'lık Fenerbahçe yenilgisi sonrası Fatih Terim'e verdiği gibi olmalı. Bundan sonra Beşiktaş'ın önünde telafisi olmayan maçlar var. Kötü sonuçlar devam ederse her şey olabilir'' şeklinde konuştu.

BİRGÜN KESİNLİKLE DÖNECEĞİM

Çalımbay, bir gün tekrar siyah-beyazlı camiaya döneceğine inandığını belirterek ''Yönetim yüzünden takımdan ayrıldım ama bir gün kesinlikle Beşiktaş'a döneceğim'' diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 17:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?