20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

O şimdi asker!

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu 111. Dönem Döviz Bedelli Askerlik hizmetini yapmak için Burdur'a geldi.

Babası Mehmet Belözoğlu, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ali Güneş ve Fenerbahçe yöneticilerinden Ünal Uzun'la birlikte siyah bir minibüsle öğle saatlerinde Burdur'a gelen ve bir restorantta yemek yedikten sonra 58. Piyade Alay Komutanlığı'na teslim olan milli futbolcu Emre Belözoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Babamın 35 yıl önce askerlik yaptığı yerde ben de askerlik yapacağım için çok mutluyum. Her Türk genci gibi askerlik yapmanın şerefini taşıyacağım"dedi. Milli Takım ve Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ali Güneş de, "Askerliğimi yapacağım için mutluyum, Allah her Türk gencine nasip etsin" dedi.

Emre Belözoğlu ve Ali Güneş daha sonra diğer askere gelen gurbetçiler gibi askeri nizamiyeden içeri girerek kayıt bölümüne alındı. Oğlunu 35 yıl önce kendi askerlik yaptığı yere teslim eden Baba Mehmet Belözoğlu, "Ben, 35 yıl önce burada normal askerliğimi yapmıştım. Oğlumun da benim askerlik yaptığım yerde askerliğini yapacak olması beni çok duygulandırdı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 17:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?