18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Okur sustu Utah durdu

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de dün gece toplam 14 maç oynanırken, Mehmet Okur'un forma giydiği maçta Utah Jazz deplasmanda New York Knicks takımına mağlup oldu.

New York'ta Madison Sguare Garden'da yaklaşık 17 bin seyircinin izlediği maçta karşılan 2 takımın mücadeşesinde gülen taraf ev sahibi takım oldu. New York Knicks Utah Jazz'ı 98-90 mağlup ederken ev sahibi takımda oyuna sonradan giren Jamal Crawford attığı 28 sayı ile takımının en ve sahanın en skorer oyuncusu ve takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Knicks'te attığı 22 sayı ile skora önemli katkı yapan Stephan Marbury ise hiç rebound alamayarak ilginç bir istatistik oluşturdu.

Konuk takım Utah Jazz'da ise Mehmet Okur'un 11 sayı 9 rebound ve 6 asistlik performansı takımının mağlubiyetini engellemeye yetmedi. Oyuna ilk 5'te başlayan Okur, toplam 44 dakika sahada kalırken 2 sayılık atışlarda 5/11 faul atışlarında da 1/3'lük ortalama ile oynarken 3 kez denediği 3 sayılık atışlarda ise başarılı olamadı. Utah'ın Hırvat oyuncusu Gordon Giricek de attığı 19 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu. Giricek maç boyunca 2'si hücum olmak üzere toplam 5 rebound alırken 3 de asist yaptı.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 17:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?