19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Okutan'a kombine teşekkürü

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın kombine kart kampanyasına verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek bunun kendileri için gurur verici olduğunu söyledi.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte Vali Okutan'ı makamında ziyaret eden Başkan Şener, kombine kart satışlarına verdiği destek dolayısıyla Okutan'a teşekkür etti.

"Sayın Valimizin Trabzonspor sevgisini gördükçe mutlu oluyoruz" diyen Şener, "Valimiz sanki Trabzon doğumlu. Biz kendisini Trabzon doğumlu kabul ediyoruz. Başka bir yere tayin olursa inşallah Trabzonsporluluğu da devam eder. Valimizin başlattığı kombine kart kampanyasından da çok mutlu olduk. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Trabzonspor'un çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Vali Nuri Okutan ise, "Trabzonspor sadece bir kulüp değil. Bizim kulübümüzün fonksiyonu herhangi bir ilden farklı. Trabzonspor, ilin ekonomisinden, güvenliğine kadar birçok alanda etkisi olan bir müessese. Valilik dahil bütün kurumların Trabzonspor'a destek olması gerekiyor" diye konuştu.

Yeni dönemde Trabzonspor'un geleceğini planlamak için 'Arama Konferansı' yapılacağını hatırlatan Vali Nuri Okutan, yeni bir başlangıç peşindeki Trabzonspor'a bütün kesimlerin destek olmasını istedi.

Trabzonspor yönetiminin kombine bilet konusundaki kararının da çok olumlu olduğunun altını çizen Okutan, Barcelona'nın 120 bin kombine bilet satışı yaptığını ve o seyirci desteğiyle maça çıktığını vurgulayarak taraftarların maça gelmese bile kulübe katkı sağlamak amacıyla kombine bilet alması gerektiğini savundu.

Valilik olarak Trabzonspor'a destek amaçlı kombine kart kampanyası başlattıklarını belirten Okutan, şöyle konuştu: "Bu konuda bir rakam telaffuz etmedik. Sayın başbakanımızı ağırladıktan sonra arkadaşlarımızdan kimin ne kadar bilet alacağını tespit edeceğiz. Bu rakam yukarılara çıkabilir. Bunu takımımıza ilgimizin bir göstergesi olarak sayıyoruz. Bütün herkesi de şimdiden bilet almaya, Trabzonsporumuzu sahiplenmeye davet ediyorum."

Başkan Şener ve yönetim kurulunu da gayretlerinden dolayı kutlayan Vali Nuri Okutan, heyecan ve başarılarının devamını diledi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 15:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?