29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Olaylı maç Fenerbahçe'nin

Geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, olayların çıktığı maçta ezeli rakibi Galatasaray'ı mağlup ederek yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nin 5. haftasında oynanan derbi maçta Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'ı 66-58 yendi. Büyük bir taraftar desteğini arkasına alan sarı-kırmızılı takım, rakibine karşılaşma boyunca üstünlük kuramadı. Derbiye ise mücadeleden çok olaylar damga vurdu. İlk periyotta Galatasaraylı yönetici Ahmet Dedehayır ile Fenerbahçeli yönetici Semih Özsoy arasında yaşanan gerginlik, taraftarların da protokol tribününe girmesiyle büyüdü. Maç dururken polis bazı taraftarları salon dışına çıkardı. Bitime 30 saniye kala ise taraftarların hakem aleyhine yaptığı kötü tezahürat nedeniyle maç bir kez daha durdu. Hakemler soyunma odasına gitti. Olayların yatıştırılması üzerine 5 dakika sonra hakemler tekrar sahaya çıktılar.

SON SÖZ F.BAHÇE'NİN
Maçta rakibine karşı üstünlük kuran Fenerbahçe bir ara farkı 18 sayıya kadar çıkardı. Galatasaray son periyotta farkı 5 sayıya indirse de son gülen Fenerbahçe oldu: 66-58.

Sabah
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 19:34:33
Güncelleme :16 Kasım 2008 Pazar 19:43:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?