15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Olympiyakos Tuncay'dan vazgeçti

Yunanistan'ın Pire Olympiyakos Takımı'nın, renklerine bağlamak istediği Fenerbahçeli milli futbolcu Tuncay Şanlı'dan vazgeçtiği bildirildi.

Yunan basın yayın organları, Fenerbahçeli Tuncay'ın, Kırmızı-beyazlılar'a uzun zamandır herhangi bir yanıt vermediğini, bu nedenle Yunan takımının Türk futbolcudan vazgeçerek başka transferlere yöneldiğini duyurdular.

Yunan basını, Tuncay'ın menajeri Erdinç Şehit'in, Pire Takımı'nın yaptığı 3 milyon Avro'ya ulaşan öneriyi, başka kulüpler ile daha iyi pazarlık yapmak amacıyla gündemde tuttuğunu, bir yanıt vermeden teklifi sürüncemede bırakmasının Türk oyuncudan vazgeçilmesine yol açtığı değerlendirmesinde bulundu. 

Tuncay-Fenerbahçe görüşmesi Çarşamba

Turkcell Süper Lig'de 100. kuruluş yılında şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı'nın, sarı-lacivertli kulüple 6 Haziran Çarşamba günü masaya oturacağı bildirildi.

Tuncay'ın menajeri Erdinç Şehit, şu anda milli takımla Almanya'da bulunan yıldız futbolcunun Çarşamba günü İstanbul'a döneceğini hatırlatarak, Tuncay'a şu ana kadar 6 Avrupa takımından resmi transfer teklifi geldiğini söyledi. Şehit, "İngiltere'den Birmingham, Manchester City, İspanya'dan Vilarreal, Almanya'dan Hertha Berlin, Hollanda'dan AZ Alkmaar ve Yunanistan'tan Olimpiakos takımlarından resmi teklif var. İtalya'nın AC Milan takımından ise şahıslar aracılığıyla teklif geldi" diye konuştu..

Fenerbahçe ile görüştükten sonra kararlarını vereceklerini kaydeden Şehit, "Tuncay Fenerbahçe'de kaptanlık yapıyor, tabii ki ilk önce Fenerbahçe ile masaya oturacağız" dedi.

Şehit, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Volkan Demirel'in durumunun da 1-2 gün içinde belli olabileceğini söyledi.




aa
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 16:20:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?