18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Ömür boyu sözleşme!

TARAFTARLAR ERTUĞRUL SAĞLAM'I BAĞRINA BASTI

Şampiyonlar Ligi'ndeki farklı Valencia mağlubiyetinin ardından taraftarlar Ertuğrul Sağlam'ı bağrına bastı. Yaklaşık 3 bin taraftar teknik heyet ve futbolculara sahip çıkarken, Ertuğrul Sağlam'a 'Bizi bırakma' ve '10 sene sözleşme' sloganları attı. Taraftarların sevgi ve ilgisi karşısında duygulanan tecrübeli teknik adam, Bursa'da çok güzel günlerinin geçtiğini ve şu anda burada mutlu olduğunu söyledi.

Binlerce taraftar, Özlüce tesislerine gelerek Ertuğrul sağlam, teknik heyet ve futbolculara destek verdi. Taraftarlar, Sağlam'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki 6 -1'lik Valencia yenilgisinin ardından 'Gereğini yapacağım' açıklamasını istifa olarak düşünerek, antrenmana akın etti. Yeşil beyazlı taraftarlar, erken saatlerden itibariyle tesislerde İstanbul'dan gelecek olan Sağlam'ı uzun süre bekledi. Taraftarlar futbolculara tek tek tezahürat yaptı. Bu sırada kafasındaki kaskla antrenmana çıkan Ali Tandoğan'a taraftarlar destek verdi.

"HOCAM BENİ BIRAKMA"

Taraftarlar, saha içinde güllerden kalp yaparak futbolculara ve Ertuğrul Sağlam'a sevgisini gösterdi. Uzun süren bekleyişin ardından taraftarlar otomobiliyle tesislere gelen Ertuğrul Sağlam'ın önünü kesti. Ertuğrul Sağlam'ın otomobilini saran taraftarlar, 'Bizi bırakma' sloganları attı. Binlerce taraftarın tezahüratının ardından tesislere geçen Sağlam, idman yapan futbolcularının yanına gitti. Taraftarlar, tecrübeli teknik adamı yanına çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu. Saatlerce futbolcularaz desteğini esirgemeyen yeşil beyazlı taraftarlar, "Ertuğrul Sağlam 10 sene sözleşme' sloganları atarak başarılı teknik direktörü adeta bağırlarına bastı. Taraftarlar, 'Ömür boyu sözleşme' sloganlarıyla desteklerini yineleyerek tesisleri tezahüratlarıyla inletti. Taraftarların sevgisi ve ilgisi sebebiyle Sağlam'ın gözleri doldu.

"BURSA'DA MUTLUYUM"

Sağlam, taraftarların desteği için söylenecek bir şeyin olmadığını dile getirdi. İnsanların sevgisi ve saygısının kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Sağlam, Bursa'da çok güzel günlerin geçtiğini ve burada mutlu olduğunun altını çizdi. Sağlam, "Herkesin şapkasını önüne koyması gerekir. 7'den 70'e herkesin Bursaspor'un geleceği için ne yapabiliriz diye düşünmesi lazım. İnsanların sevgisine ve ilgisine layık olmak lazım. Bursa'da hayatımın en mutlu günlerini geçirdim. Dolaylısıyla şu anda burada

mutluyum Daha fazla başarı elde etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu insanları mutlu etmek için daha fazla çalışmamız lazım. Burada herkes sorumluluk almalı. Sorumluluk gereği herkesin Bursaspor'un menfaati için elinden geleni yapması önemli. Geçen sene yapık. Daha iyi şeylerin yapılması gerek. Bu insanlar için daha iyisini yapmalıyız. Taraftarlarımız gönüllerinden geçeni söylüyor. Burada her zaman var olduğumuzu söyledik. Daha iyisini ortaya koymak kaydıyla biz her zaman varız. Çok fazla konuşmayacağım. Duygulanıyorum" dedi.

"LİGİN İLK YARISINI LİDER OLARAK BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Sağlam, ligin ilk yarısını zirvede bitirmek istediklerine işaret ederek, "Önümüzde çok önemli maçlar var. Bu takımı ligin ilk devresinin sonunda zirveye yerleştirmeliyiz. Bundan sonra da hep beraber düşündüğümüzü yeniden planlamamız lazım. Şimdiye kadar iyi şeyler yapıldı" şeklinde konuştu.

Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, geçici sevinç ve üzüntülerin olabileceğini belirterek, "Bunların asla sevgimize tesiri olmaz. Ertuğrul Sağlam ve ekibinin yanındayız. Bizden giden futbolcuların bile bizdeki kredileri sonsuzdur. Geçen sene söylediğimiz gibi, 'Öyle mutluyuz ki, bu sene şampiyonluğun canı cehenneme' sözleri bu sene de geçerlidir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan bayan taraftarlar da Sağlam'a destek verirken, futbolcularla fotoğraf çektirdi.

TARAFTARLAR ERTUĞRUL SAĞLAM'I BAĞRINA BASTI
TARAFTARLAR ERTUĞRUL SAĞLAM'I BAĞRINA BASTI
TARAFTARLAR ERTUĞRUL SAĞLAM'I BAĞRINA BASTI
TARAFTARLAR ERTUĞRUL SAĞLAM'I BAĞRINA BASTI
TARAFTARLAR ERTUĞRUL SAĞLAM'I BAĞRINA BASTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 00:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?