20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Operasyon tamam


6 oyuncu ile yolların ayrıldığını belirten Beşiktaş Teknik Direktörü, "İstediğim bölgelere 6 takviye yapıldı. Temiz bir takım oluşturduk. Bu kadro bize yeter" dedi.

YENİ sezon öncesi kadrosunu 6 yeni oyuncu ile takviye eden Beşiktaş, geçen yılki kadrosundan 6 isimle yollarını ayırdı, kavga eden iki kaptanı ise kadro dışı bırakıldı. Bu durum en çok teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın rahat bir nefes almasını sağladı. "Operasyon tamam" diyerek elindeki kadronun kendisine yeteceğini ifade eden Sağlam, genel sekreter Kenan Öner’e önümüzdeki sezon için iddialı olduklarını söyledi. "Temiz bir takım oluşturduk" diyen Sağlam, şöyle devam etti: "Kalite olarak çok iyi olmalarına rağmen sistemime uymayan Murat Şahin, Higuain, Schildenfeld, Mehmet Yozgatlı, Baki, Gökhan Güleç’le yollarımızı ayırdık. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman kadro dışı bırakıldı. Bu durum beni kafa olarak rahatlattı. Ekibim sorunsuz ve görev aşkı ile oynayacak futbolculardan oluştu. Kadromda yer alan tüm oyunculara inanıyor ve güveniyorum.

Geçen sezonki futboldan memnunum. Kaçırdığımız şampiyonluğun acısını önümüzdeki sezon çıkaracağız. Defansa yaptığımız takviyelerle gücümüze güç kattık. Her mevkide rekabet edecek oyuncuları bir araya getirdik. Menajerimiz Sinan Engin ve yönetimimiz istediğim bütün oyuncuları transfer ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Defansta ve forvette sıkıntı çekmeyeceğiz. Orta sahamız çok koşan ve mücadele eden oyunculardan kurulu. Beşiktaş Futbol Takımı, üst düzey bir performans sergileyerek taraftarının gurur duyacağı bir ekip olacaktır. Yeni sezonda hedefimiz lig ve kupa şampiyonluğu."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 16:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?