22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ordu Sakarya'yı gözüne kestirdi

Orduspor Teknik Direktörü Suat Kaya, bu hafta saha ve seyircileri önünde konuk edecekleri Sakaryaspor'u Ordu'dan eli boş göndereceklerini söyledi.

Sakaryaspor'un, Süper Lig tecrübesi bulunan güçlü bir ekip olduğunu, ancak kendilerinin de genç ve dinamik bir takım oluşturduklarını belirten Kaya, "Ligin ilk haftasında deplasmanda Altay karşısında iyi mücadele ettik ve bileğimizin hakkıyla 3 puanla döndük. Bizim bu yılki hedefimiz Süper Lig. Bunun için rakibin ismine bakmıyoruz. Her zaman sahaya galibiyet için çıkıyoruz. Altay karşısında gücümüzü belli ettik. Bu gücü Sakarya karşısında da hissettireceğiz. Eğer taktiğimizi ve düşüncelerimizi sahaya yansıtırsak Sakarya'yı Ordu'dan eli boş göndereceğiz" dedi.

Takımda geçen sezondan sadece 3 futbolcu bulunduğunu, geriye kalan tüm futbolcuların takıma yeni katıldığını hatırlatan Kaya, "Bizim hedefimiz Karadeniz'in doğasına uygun bir takım oluşturmak" diye konuştu. Kaya, transfer ettikleri futbolcuların büyük takımların alt yapısından gelen ve gelecek vaat eden futbolcular olduğuna da dikkat çekerek, "Amacımız kaliteli, klas ve gelecek vaat eden futbolcuları kadroya dahil etmek. Ben bütün Türkiye'deki gençlere talibim. Buradaki futbolcular erken davrananlar. Yürekleri büyük olsun gönülleri küçük olsun önemli değil, önemli olan potansiyelleridir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2007 Cuma 12:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?