22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Orduspor, Suat Kaya'ya emanet

Orduspor, teknik direktör Suat Kaya ile anlaştı

Türk Telekom Lig A takımlarından Orduspor'un, teknik direktörlük görevi için Suat Kaya ile anlaştığı bildirildi. Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süreden beri devam eden teknik direktör arayışlarının olumlu sonuçlandığını ve Suat Kaya ile anlaştıklarını söyledi.

Çok yerinde bir teknik direktör seçimi yaptıklarını belirten Bodur, ''Suat Kaya'nın futbol bilgisinden ve tecrübesinden yararlanmak istedik ve teklif götürdük. Hocamız da bizi kırmadı ve Orduspor'da görev yapmaktan mutluluk duyacağını söyledi. Gerekli şartların konuşulmasının ardından yeni sezonda Ordusporlu olması yönünde anlaşmaya vardık. Kendisine güvenimiz sonsuzdur'' dedi.

Galatasaray'da futbol oynadığı dönemde ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi takımındaki teknik adamlık görevinde Kaya'nın çeşitli başarıları bulunduğunu belirten Bodur, ''Orduspor'a da yararlı olacağından hiç şüphemiz yok'' diye konuştu.

Bu akşam Ordu'da olması beklenen Suat Kaya ile transfer konusunda da görüşmelerde bulunacaklarını belirten Bodur, ''Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hocamızın bize önerdiği futbolcuları kulübümüzün imkânları doğrultusunda transfer etmeye çalışacağız'' dedi

AA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2007 Çarşamba 19:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?