22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Orduspor'a oksijen logolu forma

Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Orduspor'a moral ziyaretinde bulundu.


Durugöl Tesisleri'nde bulunan kulüp binasında Orduspor teknik heyeti ve futbolcuları ziyaret eden Vali Gözlügöl'ü kulüp yöneticileri kapıda karşıladı. Haluk Ulusoy sentetik çim sahasına geçen protokol, burada Adidas firmasının yaptırmış olduğu formaları futbolculara dağıttı. Ön yüzünde 'O2'(oksijen) logosu bulunan ve futbolcuların isimlerinin yer aldığı formalar, Vali Gözlügöl tarafından futbolculara verildi. Katkılarından dolayı ASKF Başkanı Uğur Uysal'a isminin yazıldığı 52 sırt numaralı forma, Vali Gözlügöl tarafından takdim edildi. Vali Gözlügöl, burada yaptığı konuşmada, "Adidas Ordu firmasının sponsorluğunda hazırlamış olan formaları futbolcularımıza dağıttık. Sevgimizi paylaşalım diye sembolik bir yardımı yapan firma yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.


Vali Said Vakkas Gözlügöl, Orduspor'un 40. yılında yönetim ve futbolcu kadrosuyla birlikte hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, Orduspor olarak kendilerine şampiyonluğu yakıştırdıklarını söyledi. "Bu isteğimizi bir bütün olarak hep birlikte gerçekleştireceğiz" diyen Gözlügöl, Ordulu reklamcı Uğurcan Ataoğlu'nun, Orduspor için bir marş hazırlayacağını kaydetti. Bundan sonra Orduspor'un da bir marşının olacağını açıklayan Gözlügöl, "Orduspor'un kendine has müziği olacak. Artık tribünlerde herkes aynı marşı söyleyecek" diye konuştu.


Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur da, yaptıkları katkılardan dolayı Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl'e ve Adidas firmasına teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 22:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?