31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Özak'tan Trabzon'a destek

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor Kulübü Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Bakanlıkta gerçekleşen kabulde konuşan Bakan Özak, Trabzonspor Kulübü'nün yeni yönetiminin çok zor bir dönemde görev aldığına dikkati çekerek, “Trabzonspor gibi önemli ve değerli bir kulübün yönetimine seçildikleri için kutluyorum. Kulübe siyaset sokmadan, siyaseti emirlerine vererek, destek olmaya çalışacağız” dedi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor'un çok önemli bir müessese olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: “Çok zor bir yönetim dönemi var. Bu görev her dönem zordur, ancak kutsal bir görevdir. Yeni seçilen arkadaşlar Trabzonspor'a yabancı değiller. Sayın başkan da maddi ve manevi katkıları olmuş bir şahsiyet. Trabzonspor'da çıtayı, başarıyı yükselteceklerine inanıyorum. Toplumun beklentileri var. Hep şampiyonluktan bahsediliyor. Trabzonspor, hedefleri ve gerçekleştirdikleri ile en büyük kulüplerden biridir. Güçlerimizi birleştireceğiz.”

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de konuşmasında, yönetim kurulu olarak ilk ziyaretlerini, eski takım kaptanları ve eski başkanları, Bakan Faruk Özak'a yaptıklarını anlatarak, “Sayın bakanımızdan futbol ve kulüp konusunda yararlanacağız” dedi.

Bakan Özak'ın, projelerine destek olacağına inandıklarını ifade eden Şener, “Bize yapacakları hizmetler için şimdiden teşekkür ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan Sadri Şener, Bakan Faruk Özak'a, üzerinde “Faruk Özak” yazılı 6 numaralı forma ve kulübün bir rozetini hediye etti.

Kabule, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl ve AKP Trabzon Milletvekili Mustafa Cumhur da katıldı.

AA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 13:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?