17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Parreira, Alex'i unuttu

Brezilya Teknik Direktörü Carlos Alberto Parreira, Ekvator maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek olan Edu ve Ze Roberto’nun yerine Pedrinho ve Ricardinho’yu kadroya aldı.

Gelecek hafta Ekvator ile Dünya Kupası Güney Amerika eleme grubu maçında karşılaşacak olan Brezilya Milli Takımı’nda sakatlıklar arka arkaya geldi.

Bayern Münihli Ze Roberto’dan sonra Arsenalli Edu’nun da sakatlanmasıyla zor durumda kalan Parreira, bu iki orta saha oyuncusunun yerine ülke içinde top koşturan iki futbolcuyu kadroya dahil etti.

Luis Fabiano da yok

Brezilya Teknik Direktörü Parreira, Santos’un deneyimli orta saha oyuncusu Ricardinho’dan sonra, Edu’nun yerine de Palmeiraslı Pedrinho’yu milli takıma aldı.

Kadrodan çıkarılan bir başka oyuncu ise Luis Fabiano oldu. Porto’nun golcüsü sakatlığı nedeniyle Ekvator maçının kadrosundan çıkarılırken yerine başka bir isim çağrılmadı. Forvette Ronaldo ve Ronaldinho’nun yedekleri Sevillalı Julio Baptista ve Inter’in golcüsü Adriano olacak.

Güney Amerika elemelerinde yenilgisiz tek takım olarak zirvede yer alan Brezilya, dördüncü Ekvator ile 17 kasım çarşamba günü deplasmanda mücadele edecek.

aa
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2004 Cuma 10:53:41
Güncelleme :12 Kasım 2004 Cuma 16:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?