29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Penaltı veren hakeme dayak

Trabzon 1. Amatör Küme'de Akoluk Belediyespor ile Çukurçayırspor arasında oynanan maçın hakemi Hasan Kölemen, Çukurçayırspor lehine penaltı kararı verince saldırıya uğradı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Haluk Ulusoy Eğitim ve Kamp Merkezi'nde oynanan ve ligde kalma mücadelesi veren Akoluk Belediyespor ile Süper Amatör Küme'ye çıkma mücadelesi veren Çukurçayırspor arasındaki maçın hakemi Hasan Kölemen, müsabakayı 2-1 önde götüren Akoluk Belediyespor aleyhine 35. dakikada verdiği penaltı kararı sonrasında yedek kulübesinde oturan Akoluk Belediyesporlu bir yöneticinin saldırısına uğradı.

Karara tepki gösteren ve sahaya girerek hakem Kölemen'e tekme ve yumruk atan yöneticiyi, polisler ve futbolcular engellerken; hakem Kölemen, aldığı darbeler sonucu kendine gelmekte güçlük çekti. Soyunma odasına giden hakem Hasan Kölemen, bir süre sonra ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan hakem Kölemen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kontrol amaçlı müşahede altında tutulduğu belirtildi.

Öte yandan, Akoluk Belediyespor-Çukurçayırspor karşılaşması ise tatil edildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 18:50:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?