20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Phelps 9. madalya peşinde!

Pekİn Olimpiyatları’nda yüzmede 8 altın madalya alarak tarihi bir rekora imza atan ABD’li yüzücü Michael Phelps, Las Vegas gecelerinde yarışların yorgunluğunu çıkarıyor.

Yunus Adam'ın sırrı

Arkadaşlarıyla Las Vegas’taki Palms Casino’nun içinde yer alan Playboy Club’a giden Phelps, burada striptiz yapan dansçı kızların poposunu ellerken görüntülendi. Radaronline internet sitesinin yazarı Neel Shah, "Kulübe girir girmez iki kızı çağırdı. Böylesine agresif bir tutuma hiç tanık olmamıştım" dedi. Phelps’in Playboy Club’te arkadaşlarıyla çılgınca eğlendiği belirtildi.

Michael Phelps’e olimpiyatlarda fizik kondisyonunu en üst düzeye çıkarabilmek için 12 bin kalorilik özel bir diyet uygulanmıştı. Her öğün 4 bin kalori alan 23 yaşındaki Michael Phelps, kendisiyle yapılan bir röportajda günlük yaşamının tekdüzeliğini anlatmak için "Gün boyunca sadece yemek yiyor, yüzüyor ve uyuyorum. Bütün yaptığım bu. Vücut sistemime biraz kalori koymak ve dinlenmek yapabileceğim en iyi şey" demişti. Olimpiyatlar sonrasında sık sık gece kulüplerinde boy gösteren Phelps için "Fazla enerjisini atıyor" yorumları yapılıyor. Henüz 5 yaşındayken yüzmeyle tanışan ve bugüne kadar hayatında sadece 5 gün havuza girmediğini söyleyen Phelps, olimpiyat tarihinin en fgazla altın madalya kazanan sporcusu unvanına da sahip.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 09:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?