22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Pierre FIFA’ya gidiyor

F.Bahçe'de oynadığı dönemde sarı lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Pierre Van Hooijdonk, yaklaşık 2 yıldır alamadığı 400 bin euro için eski kulübüyle karşı karşıya geliyor. Hollandalı oyuncunun menaceri Rob Jansen, bugün FIFA’ya başvuracaklarını söyledi. Jansen, “Pierre aslında dosyayı FIFA’ya göndermemizi istemedi, çünkü Fenerbahçe’ye çok değer veriyor. Ancak biz kulübe bir çok kez faks gönderdik, uyardık. Kimse oralı olmadı. Şirketimizin çalışma sistemi budur. Artık yapacak bir şey yok” diye konuştu.

2 SENE OLDU

Son olarak Antalya kampında F.Bahçe'ye bir uyarı daha yaptıklarının belirtildiği Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Jansen, “31 Ocak’tan önce işi çözeriz’ denmişti ama ödeme yapılmadı. 2 sene oldu. Pierre forma giydiği dönemde takıma büyük katkı sağladı. Bunu kimse inkar edemez. Fenerbahçe’nin hâlâ büyük bir kulüp olduğunu söylüyor ama büyük kulüplerde bu gibi basit olaylar yaşanmaz. Dosyayı gönderiyoruz” ifadesini kullandı.

FAİZİNİ DE İSTİYOR

Hollandalı yıldızın menaceri ve avukatlarının 400 bin euro’luk alacağın, 2 senelik faiziyle birlikte ödenmesini talep edecekleri belirtildi. Bu arada Fenerbahçe Kulübü’nün, eski oyuncularından Erol Bulut, Mustafa Doğan ve Ali Güneş’e de borçlu olduğu, ancak bu üçlünün FIFA’ya başvurmayı düşünmedikleri öğrenildi.

hürriyet internet
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2007 Perşembe 12:03:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?