22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Polat'ı Fener yanılttı

Adnan Polat yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı futbola inanamadığını söyledi.

Fanatik gazetesinin haberine göre: "Adnan Polat, 'Avrupa'da oynadıkları futbola inanamıyorum. Türkiye'de ise bambaşka... Hangisi gerçek Fenerbahçe, anlayamadım' dedi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, ezeli rakipleriyle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Tecrübeli yönetici, “Fenerbahçe’ye bakıyorum, Avrupa’da bir futbol oynuyorlar, inanamıyorum. Türkiye’de bambaşka bir futbol oynuyorlar, ona da inanamıyorum. Hangisi gerçek Fenerbahçe diye şaşırmış durumdayım. Ama yurt dışında bu futbolu oynayan Fener, yakında ligde de aynı performansa ulaşır. O zaman da bizim işimiz zorlaşır. Beşiktaş’ı da anlayamadım. Dengesiz bir grafikleri var. Sivas’ı da tebrik etmek lazım” diye konuştu.

‘Transfer adayları hazır’Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kayseri, Ankaraspor ve Bordeaux maçlarında aldığımız sonuçlar normal. Birbirini yeni tanıyan 24 kişilik bir kadromuz var. Sezon başında ‘12. haftadaki Gençlerbirliği maçına lider çıkarız’ desem bana kimse inanmazdı. Ama şu an namağlup lideriz. En çok gol atan, en az gol yiyen takımız. Hem de 5 maç seyircisiz oynama cezasına, kısıtlı mali imkanlara rağmen. Devre arasında 1-2 kaliteli transfer yapabiliriz. Teknik heyetin isteğine bağlı. Bizim b, c ve d planlarımız da var. Tüm adaylarımız hazır.”

...
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2007 Cuma 14:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?