20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Polat'tan Hakan'a sus emri

 Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Hakan Şükür’ü telefonla arayıp, sezon sonunda gönderileceği yönünde yapılan spekülasyonlara son noktayı koydu ve “Kendini yıpratacak konuşmalar yapma” diye uyardı.

Hakan, Polat’la yaptığı görüşmede Euro 2008 için kendisini hazırladığını söylerken, takımın genel durumu hakkında da bilgi verdi. Hakan, “Şampiyonluk için takım olarak inandık” dedi. Polat ise Hakan’a “Kendini yıpratacak konuşmalar yapma. Seninle ilgili önümüzdeki yıl önemli planlarım var.

Biliyorsun senin futbolu bırakman için çok baskı var. Eğer iki kupayı da kaldırırsak bu eleştirileri göğüsleyebiliriz. Önümüzdeki yıl da seni antrenör-oyuncu olarak görmek istiyorum” karşılığını verdi. Hakan bu görüşmenin ardından GSTV mikrofonlarına konuştu ve “Trabzonspor maçında oyunun büyük bölümünde üstün oynadık, arkadaşlarım çok koştu, mücadele etti; biliyorsunuz son haftalarda bizden istenen bu. Futbol takımının dışında sahadaki en önemli şey seyirciydi. Maçın başından sonuna kadar sabırla büyük bir destek verdiler, hepsine çok teşekkür ediyoruz. Seyircimiz de yine tribünleri doldurmalı, çünkü finale giden bir takımın tribünlerinin dolu olması lazım” ifadelerini kullandı.

...
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 05:15:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinem gulpembe IP: 76.67.15.xxx Tarih : 15.04.2008 07:15:59

bugun tum kalbimizle genclerbirligini destekliyoruz,,haydi gencler dagitin sunlari..GENCFENER...