19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Potada derbi Fener'in

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ezeli rekabet, bu akşam yapılacak futbol maçından önce basketbolda yaşandı. Fenerbahçe Ülker, ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown'u 75 - 64 yendi. 

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown arasındaki derbi maçta, Fenerbahçeli taraftarlar Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yarısını doldurarak, takımlarını çoşkuyla destekledi. 

Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli oyuncular ısınmak için çıktığında takımları lehine tezahüratlar yaparken, bir taraftar İbrahim Kutluay'a çiçek verdi. 

İki takım arasında yapılan anlaşma gereği, konuk Galatasaray'ın taraftarları salona alınmadı.

MİRSAD VE SOLOMON OYNAMADI

Fenerbahçe'de cezalı olan Mirsad Türkcan ve sakatlığı bulunan Solomon karşılaşmada forma giymedi.
Şube direktörü Nedim Karakaş, Solomon'un tedavisinin devam ettiğini, ABD'li oyuncunun yaklaşık 10 gün sonra oynayabileceğini söyledi.
Bu arada, kardeşinin rahatsızlığı nedeniyle İtalya'dan ülkesine giden Kambala'nın dün gece İstanbul'a döndüğü öğrenildi. Yorgun olan Letonyalı oyuncu, Galatasaray karşısında ilk 5'te başlamadı. Kambala, 6. dakikada oyuna girdi. 

Karşılaşmadan önce küfürlü tezahürat yapılmaması ve sahaya yabancı madde atılmaması yönünde anons yapılarak, sarı-lacivertli taraftarlar uyarıldı. 

Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, yöneticiler Mahmut Uslu, Ali Yıldırım, Murat Özaydınlı, Neşet Yalçın, Serhat Çeçen, Semih Özsoy, Galatasaraylı yöneticilerden ise Haldun Üstünel ve Ahmet Dedehayır karşılaşmayı protokol tribününden izledi.
aa
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2006 Pazar 16:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?